Bayern vs Hertha

Ăsta e genul de meci despre care spui cu jumătate de gură că „nu e un meci ușor deși pare”.

Fie că ți-e teamă de o eventuală relaxare a jucătorilor proprii, de o posibilă extra motivare a adversarului (pentru că joacă cu Bayern) sau pur și simplu de ghinion ăsta e un meci pe care de regulă îl privești circumspect. Te aștepți să-l câștigi dar ți-e frică să nu-l pierzi.

Din punctul meu de vedere, trebuie să ți-l faci ușor… Dacă punem presiune pe adversar din primele minute (și sunt sigur că așa vom face) și marcăm repede îi vom demoraliza rapid și treptat vor face din ce in ce mai multe greșeli (de teamă să nu ia multe).

În cazul absențelor lucrurile sunt destul de clare, la acest meci nu ne putem baza pe Robben (rererererererererererereaccidentat și operat, 14 zile pauză + perioada necesară reintegrării în programul echipei ) și pe Breno (motive multiple, descrise în articolul anterior). Vestea bună e că va reveni Olic (probabil va prinde doar câteva minute, dar asta e mai puțin important).

Pronostic: Bayern – Hertha 5-0 (Gomez*2, Muller, Ribery, Olic)

9 comentarii la “Bayern vs Hertha

  1. Liviu: E o chestie mai complexa si destul de interesanta (deoarece ar propulsa campionatul Germaniei pe primul loc)… Asa ca o sa ma documentez si o sa scriu un articol zilele astea despre acest subiect…

Lasă un comentariu