MIA SAN MIA Iaşi: în România apare un nou fan club recunoscut oficial de FC Bayern

Năstase4Case şi alţi entuziaşti (printre care Răzvan, tipul de la care afli minutulsiscorul.ro), au înfiinţat la Iaşi un fan club FC Bayern (bine, în cazul lui Răzvan mă aşteptam să înfiinţeze unul doar pentru Thomas Müller). Băieţii sunt deja în contact cu Münchenul, iar oficializarea demersului lor este o formalitate asemănătoare cu câştigarea Bundesligii de către FC Bayern. 

Prima afişare publică a lor se va petrece pe 5 aprilie, într-un pub din Iaşi, cu ocazia meciului tur cu Benfica, din sferturile Ligii Campionilor.

Cine doreşte să li se alăture şi să devină membru al fan clubului MIA SAN MIA Iaşi este rugat să trimită la adresa de mail fcbayerniasi@gmail.com următoarele date:

 • nume şi prenume
 • data naşterii
 • adresa poştală (+cod poştal, dacă e posibil)
 • ocupaţia
 • adresa de email
 • numărul de telefon mobil (sau fix, cum doreşte) 

Pentru că e treabă nemţească, cum numai moldovenii ştiu să facă, fan clubul are inclusiv:

Din câte ştiu eu, MIA SAN MIA Iaşi va fi (doar) al doilea fan club recunoscut oficial de FC Bayern, după FC Bayern România

Reclame

6 comentarii la “MIA SAN MIA Iaşi: în România apare un nou fan club recunoscut oficial de FC Bayern

 1. Am o mică nedumerire,oare nu era mai bine consolidarea celor 2 piloni în Romania ,fcbayern.ro și acest blog sau și mai bine un singur site care să conțină absolut tot și anume avanconici,rezumate ,stiri din presa germană,statistici ,articole despre istoria Bayern ,concluzii,povestioare etc .? Știu că ce zic e ceva care ar necesita foarte multă muncă dar fiind și mai mulți cred că ar fi ieșit ceva super.

  • s-a discutat acest aspect si majoritatea celor prezenti pe acest blog nu au fost de acord..

   personal, fcbayern.ro mi se pare un site fantoma, cu content foarte slab si cu informatii preluate fara a preciza sursa.

   • Să ști că sunt și acolo useri de calitate și aș aminti doar cațiva :fcdm3,devilmaycry,gery76,max,Ribery7. Din păcate sunt foarte puțini care scriu articole și de multe ori preiau știri din presa autohtonă care știm cu toții cum e iar faptul că sunt mai vizibili pe net face ca mulți alți „fani” să apară după succesele echipei și să dispară la fel de repede după eșecurile echipei iar comentariile acestora lasă de multe ori de dorit.
    Una peste alta inițiativa creării unui nou fan club nu poate decât să mă bucure și le urez pe această cale mult succes.

    • ne vom intalni cu baietii in Iasi la partida cu Benfica, vom vedea ce va iesi :)

     cat despre vizibilitatea pe net, nu stiu daca e neaparat ceea ce ne dorim, e o comunitate restransa dar care impartaseste aceeasi pasiune, FCBayern.

     diferenta dintre noi si suporterii de rezultat? noi iubim Bayern-ul pt. ceea ce a fost, pt. ceea ce este si ceea ce va fi..

     • Frumos spus!

      Un club nu e o afacere in cautare de 10’000 de likeuri pe post, 5’000 de tricouri vandute pe luna sau 1’000 de oameni noi care sa dea „follow” pe tweeter in fiecare luna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s