Liberté

Franck Ribéry nu poate decide de unul singur dacă mai joacă sau nu pentru Franța. În cazul în care selecționerul Didier Deschamps îl convoacă, trebuie să se prezinte la echipa națională. Așa este prevăzut în statutele FIFA. Dacă nu se prezintă, va fi suspendat pentru trei meciuri la Bayern München. Nu-l înțeleg. Este francez, iar Euro 2016 se va disputa în Franța, nu în Polonia. Ar trebui să vrea să joace. (Michel Platini, președinte UEFA)

Reclame

4 comentarii la “Liberté

  1. Nu cred ca exista nici un fel de contract de munca intre UEFA si fiecare jucator. In conditiile asteal, in locul lui Franck, m-as ruga sa ma cheme cu japca la nationala dupa care sa incerce sa il suspende. Dupa care poate sa ii dea in judecata in nume personal de la Platini pana la ultimul angajat UEFA implicat in asa ceva pentru sclavie, limitarea dreptului la munca si furt/amenintare daca incearca sa ii dea si vr-un fel de amenzi. Vro 6 luni mai tarziu i-am vedea pe toti hotii astia in puscarie.

    Nu poate nimeni sa te oblige sa muncesti pentru ei in absenta unui contract si chiar si atunci esti liber sa iti dai demisia oricand.

  2. Absolut de acord cu voi. Mie mi se pare cu mult mai scandalos cazul Real – Di Maria: argentinianul pretinde că madrilenii i-au cerut să nu încerce să joace finala CM, Chiar dacă există un contract între cele două părți, tupeul clubului (dacă se va dovedi că așa au stat lucrurile) e de-a dreptul nesimțit. Să-i pretinzi unui fotbalist să nu facă pe dracu în patru pentru a fi apt pentru meciul meciurilor… Și n-am citit pe nicăieri ca Platini să se fi enervat sau să fi anunțat măcar începerea unei anchete.

    • Cazul de la Real mi se pare normal. Cat esti angajatul firmei numita Real Madrid si ai vr-un fel de clauza de non-compete sau esti in timpul programului de lucru pentru care iti iei salariul mi se pare perfect normal ca anhajatorul sa nu fie de acord sa iti folosesti timpul in alte scopuri decat cele pentru care esti platit de ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s