FC Bayern – Wolfsburg: hăituind liderul

Cât mai rezistă BVB pe primul loc? Ținând cont de ultimele evoluții și rezultate, impresia e că noi suntem pe un trend ascendent, iar galben-negrii au ceva probleme. Așadar, mai că aș băga mâna în foc că la sfârșitul meciului nostru de azi cu Wolfsburg (ora 16:30, Eurosport 2) vom deveni lideri. Dezavantajul nostru – și avantajul lui Dortmund – e că Freiburg, adversarul lor, adoră hârjoana și refuză să se bage cu fundu-n poartă. Ceea ce mă face să cred că va trebui să repetăm scorul din precedenta etapă pentru a urca pe primul loc, la golaveraj.

Reclame

14 comentarii la “FC Bayern – Wolfsburg: hăituind liderul

  1. Nu cred ca se impiedica BVB cu penultima clasata, dar un 4-0 ne-ar ajuta sa pastram inertia, moralul si ritmul in care recuperam locul de cei mai buni marcatori din Bundesliga pt ca acum avem 4 echipe inaintea noastra (BVB, Leverkusen, Gladbach, Hoffenheim) ceea ce nu e bine, dar m-ar bucura teribil sa castigam fara sa luam gol, ramanand la cele 2 luate pana acum.

  2. Saptamana viitoare o sa fie foarte interesanta,pentru ca Bayern joaca la Leverkusen si BVB la Gladbach.Sa vedem daca va castiga vreuna.Daca una dintre ele o sa castige o sa aiba un avantaj si o sa puna presiune pe cealalta cand adversara va face deplasarea la Gladbach sau Leverkusen.

    • Da da…si asta e adevarat…si e adevarat si ce zice Vlad…aici vom vedea cam unde suntem…dupa City, Leverkusen si Dortmund…nu definitiv, dar va fi o prima evaluare a lui Pep si a echipei in era Pep…sa avem bafta!!!

  3. Dupa ce am citit declaratiile, ma bucura mult ca atat antrenorul cat si jucatorii au recunoscut ca trebuie imbunantatit substantial jocul, in timp ce in meciul de azi Neuer ne-a salvat de 2x de la goluri sigure si asta ar trebui sa ii dea incredere pt meciurile dificile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s