Datele fierbinți ale verii

26 iunie    primul antrenament sub comanda lui Guardiola.
27 iulie    Supercupa Germaniei (vs. BVB, la Dortmund).
2/3/4/5 august primul meci în Cupa Germaniei.
9 august    primul meci în Bundesliga.
29 august    tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor.
30 august    Supercupa Europei (vs. Chelsea, la Praga).
17/18 septembrie    primul meci din grupele Ligii Campionilor.

Reclame

16 comentarii la “Datele fierbinți ale verii

  • De câțiva ani se numește Campionatul Mondial al Cluburilor, participă nu două, ci mai multe echipe și tradițional se joacă în decembrie. Anul ăsta, în Maroc. Mai pe scurt, o rușine de competiție.

     • Nops.. de la ultima cupa intercontinentala jucata de noi.. nu am urmarit nici un meci de genul ala… am azus de cateva ori termenul de „campionat mondial al cluburilor” asa ca am presupus ca e vro aberatie de la FIFA ca sa scoata in evidenta cluburi din zone mai marginase ale lumii forbalistice

     • N-ar fi așa de rău dacă chiar ăsta ar fi obiectivul principal al FIFA (să scoată în față echipele din lumea a 3-a fotbalistică), dar eu cred că formatul a fost modificat în primul rând pentru bani. Mai multe meciuri = sume mai mari de la sponsori.

      Oricum, CMC e trofeul care mă interesează cel mai puțin în sezonul viitor, pentru că-l avem deja în palmares (bine, sub vechea denumire). Mult mai importantă e Supercupa Europei, pe care încă n-am pus gheara. Plus că e cu Chelsea, că e Pep contra Mou… Crește prestigiul :).

  • Accidentari se pot intampla oricand. Asta e si unul din motivele pentru care e important sa fie dubluri disponibile pe posturi si asta prin oameni care sunt capabili sa faca fata rolului la un nivel asemanator. Pentru motivul asta m-a bucurat mult sistemul de rotatie al lui Jupp intrucat da sansa fiecarui jucator sa fie la fel de in mana ca ceilalti.

   • Cupa Intercontinentala nu se mai joaca din 2004 parca, iar sub noul format joaca castigatoarele din America de Sud, Africa si Asia parca……….nu?????………eu asa retin, desi nici eu nu am mai urmarit competitia asta……………

    • Conform Wikipedia:
     „The current format of the tournament involves seven teams competing for the title at venues within the host nation over a period of about two weeks; the winners of that year’s AFC Champions League (Asia), CAF Champions League (Africa), CONCACAF Champions League (North America), Copa Libertadores (South America), OFC Champions League (Oceania) and UEFA Champions League (Europe), along with the host nation’s national champions, participate in a straight knock-out tournament”

     Dubios formatul plus ca tot nu inteleg de ce nu fac o singura competitle din Copa Libertadores si CONCACAF Champions League.

     • Cred ca e destul de costisitor un zbor Argentina-Canada dar, forbalul nord american are o mana de echipe care nu au sanse sa se bata cu echipele mai dinamice din america de sud. Totusi, discutam de o competitie gen UCL care ar implica doar 1-2 echipe din fiecare tara sa faca aceste drumuri asa incat, pentru viitorul fotbalului de acolo, cred ca ar merita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s