Să dăm Refresh înainte de Restart

În așteptarea primei etape a returului ne putem încălzi discutând despre ce s-a întâmplat cu ai noștri de la începutul lui ianuarie. Urmează recapitularea celor mai de seamă evenimente din ultimele două săptămâni.

Robben, Luiz Gustavo și Emre Can și-au revenit după accidentări, au jucat în amicalele recente și sunt la dispoziția antrenorului.

Patru meciuri, patru victorii, toate la zero este bilanțul amicalelor din ianuarie: 4:0 cu Lekhwiya SC (Müller, Van Buyten, Pizarro x 2), 5:0 cu Schalke (Müller x 2, Mandzukic x 2, Gomez), 3:0 cu FC Basel (Mandzukic, Schweinsteiger, Ribéry) și 2:0 cu Unterhaching (Pizarro, Gomez).

Am anunțat transferul gratuit al fundașului central Jan Kirchhoff (22 de ani), internațional german de tineret de la Mainz a cărui sosire în vară va înseamna despărțirea de Van Buyten.

Mijlocașul Mitchel Weiser (18 ani) a fost împrumutat până în iunie la Kaiserslautern, după ce a bifat doar 12 minute în tur la prima echipă a lui FC Bayern.

În cantonamentul din Qatar au fost testați și patru jucători de la echipa a doua: portarul Leopold Zingerle (18 ani), stoperul Daniel Wein (18 ani), mijlocașul central danez Pierre-Emile Höjbjerg (17 ani) și atacantul Patrick Weihrauch (18 ani). Momentan, nici unul nu va face saltul la seniori.

Dacă Heynckes rămâne sau pleacă în vară ar trebui să aflăm până la sfârșitul lunii: Guardiola, Scholl sau Di Matteo l-ar putea înlocui, a scris recent Kicker.

Am uitat ceva?

Reclame

2 comentarii la “Să dăm Refresh înainte de Restart

  1. Scholl nu se descurca prea bine la Bayern II si nu cred ca are vreo sansa sa fie noul antrenor. Di Matteo?! Da, daca vrem sa ne schimbam stilul in autobaza si contraatac.

    • Se precipită lucrurile: GdS a anunţat că Guardiola este 99% antrenorul lui FC Bayern şi că şefii clubului sunt de la ora 15:00 în şedinţă. Presa germană confirmă chestia cu şedinţa la care a participat şi Heynckes. Nu-i exclus ca anunţul oficial să fie făcut chiar astăzi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s