Quiz 6

Mai trăiţi? Ţinând cont de numărul foarte mic de comentarii de la Crăciun încoace, n-aş băga mâna în foc :). Drept e că şi voi mi-aţi fi putut adresa aceeaşi întrebare, până la apariţia acestui post. Revenind: există o singură modalitate de a-mi demonstra că sunteţi încă vii: răspunzând (corect, eventual) la întrebările de mai jos. Pentru că tot stă să înceapă returul.

 1. Cine a marcat cele mai multe goluri în Bundesliga, în anul calendaristic 2012?
 2. Ce jucător a disputat cele mai multe partide fără să piardă, în ediţia 2012-2013 a Bundesligii?
 3. Ce echipă germană a reuşit în stagiunea 2012-2013, pentru prima oară în istoria ei, să rămână în toate cele 3 competiţii (campionat, cupă, cupe europene) la jumătatea sezonului?
Reclame

35 comentarii la “Quiz 6

  • Ultima etapa din tur s-a jucat pe 15 decembrie iar H96 a fost eliminata din Cupa de BVB 4 zile mai tarziu, deci INCA era in competitie la jumatatea sezonului… so?

    • :))))) te-ai scos… ca voiam sa te faultez si cu faptul ca in sezonul 1965-1966, BVB a fost eliminata din Cupa de Bayern pe 2 ianuarie …si in anul ala, a castigat Cupa Cupelor ;)

  • Ce te surprinde: numele posibilului viitor antrenor sau faptul că ar fi bătut deja palma?
   Kicker scria ieri că vom anunţa până la sfârşitul lunii dacă vom continua sau nu cu Heynckes din vară şi, pe lângă Guardiola, numea alţi doi candidaţi: Scholl şi – surpriză, într-adevăr – Di Matteo.

   • Guardiola e genul de antrenor la care trebuie Bayern sa tinteasca, adica un om cu experienta cu jucatori mari si trofee castigate (campionat, cupa si UCL).

    Scholl mi-a placut ca jucator dar este un dezastru ambulant ca antrenor. Nu a facut absolut nimic cu echipa a 2a.

    Di Mateo mi se pare antrenorul perfect pt Italia. A castigat UCL inchizand tot dar nu a facut nimic notabil in campionatul englez. Nu as vrea sa o vad pe Bayern jucand cu autobuzul in poarta.

    Daca nu-l aducem pe Pep, ceea ce as considera un esec monumental mai ales ca vine din cultura Barcelonei care e destul de apropiata de stilul Bayern, e cazul sa-l convingem pe Jupp sa mai stea 1-2 ani dupa care sa aducem un antrenor care a castigat UCL si campionate interne avand vedete pe mana nu doar tineri talentati.

 1. stii ca atunci cand vrei sa te iei de Messi zici „sa-l vedem si la alta echipa”… la fel se zicea si de Guardiola – „sa il vedem la alta echipa decat Barca, ca acolo oricine poate sa antreneze”… chiar trebuie sa vedem daca poate sa antreneze tocmai la Bayern?… intre astia 3, cel mai bun e tot Heynckes… Scholl mi se pare neexperimentat, Di Matteo, o gluma, iar Pep…no, no, no, no… mai bine il pun direct pe Sammer si stii o treaba…

 2. e clar ca e de la noi………….dar care o fi……………habar nu am…………….si vad ca nici ceilalti………………..cel mai mult au jucat neuer, lahm, kroos, muller, dante………………..si au fost toti enumerati……………..lipsesc din enumerare shaq, javi si boa…………………………..acum asa orbeste……………………boa parca a jucat mai mult dintre ei…………………….apoi javi si apoi shaq…………………..dar nu sunt sigur……………………….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s