Elogiu lui Robben. Șansa lui Klose

Uli Hoeness a făcut o declarație de parcă mi-ar fi citit gândurile: «Arjen Robben a avut evoluții incredibile pentru clubul ăsta, în sferturile și semifinalele Ligii Campionilor din 2010 ne-a dus de unul singur mai departe. Este unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-am avut vreodată și de aceea va rămâne mereu la noi». +++ Cu dubla reușită contra Suediei, Miroslav Klose a ajuns la un singur gol în spatele lui Gerd Müller, (încă) jucătorul care a marcat de cele mai multe ori pentru naționala Germaniei.

Reclame

5 comentarii la “Elogiu lui Robben. Șansa lui Klose

  1. Mare proști. N-au coaie. Cum naiba au pierdut victoria? Așa frumos jucau pînă au primit primul gol. Cred că ce-a mai mare problemă e de fapt o dublă problemă:
    1. Nu avem lider, ceea ce este perfect valabil și pentru Bayern. După ce l-a alungat pe Ballack de la Națională, Low a rămas fără căpitan, iar Lahm, e departe de ce a fost Kahn, Effe sau chiar Ballack.
    2. Deși mulți poate o să-mi sară în cap pentru cuvintele date, cred că ar trebui de schimbat antrenorul. Parcă suntem Arsenal. Echipă tînără, fotbal frumos, pînă la un moment dat: finala din 2008, semifinala din 2010, semifinala din 2012. Azi am fost egalați de la 4-0. Incredibil. Greșeli lamentabile Badstuber. Neuer a fost de formă. Echipa nu a mai putut să revină. Păcat.

    Sper să nu lase acest scor amprenta în campionat.

  2. Nu pot sa spun decat atat: atat echipa Germaniei cat si Bayern au multi jucatori care nu au castigat nimic important si nu cred ca o sa castige un trofeu important cu mentalitatea asta de „lasa ca o sa fie si alte meciuri”. E nevoei de o schimbare de mentalitate si poate de antrenor cat si o schimbare masiva de lot.

  3. La Bayern e bine că au fost aduși jucători care pot să schimbe ceva în atitudinea echipei, Mandzukic este bătăios și rău, Shaqiri este un luptător, Martinez e campion European, plus mai este Ribery care ne scoate dîn căcat cînd echipa nu joacă. La națională, din păcate, nu avem așa ceva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s