Dacă-l ia iar BVB…

În afara faptului că adversarul nu ne-a pus nici o problemă și a golului nemarcat din fază fixă, ce-ar mai fi de spus despre partida de azi cu Hoffenheim (2:0)? Poate doar că am câștigat primele șapte meciuri ale sezonului de Bundesliga, performanță care a mai fost reușită în 1995-1996 (tot noi), 2001-2002 (Kaiserslautern) și 2010-2011 (Mainz). Până aici – frumos, nimic de zis. Acum urmează vestea proastă: în precedentele trei sezoane amintite, campionatul a fost câștigat de Borussia Dortmund. Dacă și acum îl pierdem și-l ia tot BVB… Înnebunesc!

Reclame

4 comentarii la “Dacă-l ia iar BVB…

  1. si ce meciuri urmeaza………………inca 10 in tur, din care al 9-lea pare cel mai simplu, la augsburg……………..in rest…………………………..nu mai vad nici un meci simplu, nici macar sa para simplu………………sa ne tinem bine, sper sa fie bine……………….

  2. În aproape toate marile campionate de pe Bătrânul Continent, există câte o echipă care încă nu a pierdut niciun meci în noul sezon. Printre acestea, Barcelona, Juventus, PSG sau Bayern Munchen, formaţii a căror perioadă de invincibilitate s-ar putea prelungi încă multă vreme, în principal datorită plusului de valoarea pe care-l au în faţa rivalelor interne.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s