Ce vreau să văd în victoria cu Hoffenheim: măcar un gol din fază fixă

Cu BATE Borisov am avut 14:1 la cornere, același raport ca împotriva lui Chelsea. Același profit obținut de pe urma lor – zero! – și același rezultat final: am fost înfrânți. O fi greu să marchezi contra englezilor în astfel de faze, dar nici cu bielorușii să n-o poți face? Fără să iau în calcul meciul din supercupă și pe cel de cupă, în acest sezon am beneficiat deja de 62 de lovituri de colț (38 în Bundesliga + 24 în Liga Campionilor) și, din ce-mi amintesc, doar despre una se poate spune, cu chiu, cu vai, că a fost transformată-n gol (Müller, la Fürth, din a doua încercare, după ce “capul” trimis de Dante din centrarea lui Shaqiri a fost scos de pe linia porții). Prea puțin, atât de puțin încât mai bine am juca “la trei cornere, careu”, deși, mai nou, nu excelăm nici la acest capitol. Vlad avea dreptate să se plângă: la fazele fixe suntem praf. Cine poate spune, de exemplu, când am înscris ultima oară din lovitură liberă directă?

Reclame

7 comentarii la “Ce vreau să văd în victoria cu Hoffenheim: măcar un gol din fază fixă

 1. Eu am pretentii mai mici si ca sa te parafrazez „Ce vreau să văd în victoria cu Hoffenheim: victoria cu Hoffenheim” pt ca ma astept ca Bayern, in stilul aratat in ultimii ani sa faca una bucata implozie in care pierde orice avantaj castigat.

 2. batrane, sunt curios cum se comporta echipa(nu neaparat pe teren, ci ca organizatie – adik inclusiv staful tehnic) ……cata unitate si spirit exista pentru a trece peste astfel de momente
  Daca se lasa cu balacareala reciproca…..fazele fixe, stilul de joc nici nu mai conteaza

 3. Basel – Bayern 1-0
  Bayern – Hoffe 7-1
  ……………………………
  BBorisov – Bayern 3-1
  Bayern – Hoffe ?

  Din moment ce Jupp nu antreneaza fazele fixe, nu stiu de ce aveti asteptari ca Bayern sa inscrie din aceste situatii.

  • Da, Shaqiri a fost. Din ce știu, nici Ribery sau Robben nu bat mai bine cornerele. Și, până la urmă, nu contează doar cel care bate, ci și cel care primește centrarea: unde se poziționează, cum atacă mingea etc. Între ei trebuie să existe o înțelegere pe care o capeți doar prin antrenament, vorba B@v@r3zU-ului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s