Batem la Schalke?

Mărturisesc că am început săptămâna cu convingerea că nu vom câștiga ambele meciuri pe care le aveam de disputat. De ce, n-aș putea să vă explic; echipa merge bine și nu mi-a oferit motive palpabile de îndoială. Pur și simplu așa se întâmplă câteodată, să te trezești umblându-ți prin cap un gând de care scapi foarte greu apoi. Ceea ce mă rodea era că nu știam de cine ne vom împiedica. Am aflat, în fine, miercuri seară :).

Normal că sper să n-am dreptate! O victorie la Schalke, teoretic contracandidată la titlu, ar fi nemaipomenită, dar la fel de mult sper să nu cădeți în depresie, dacă vom pierde puncte în compania unui adversar mai puternic și mai motivat decât Valencia. Campionatul se va juca în continuare, indiferent de rezultatul de mâine.

Se pare că Ribéry va absenta și nu este exclusă o nouă rotație masivă titularilor. Kicker scrie că am putea folosi chiar cuplul Gustavo – Martínez, ceea ce mie mi se pare un risc cam măricel, ca să nu-i spun inutil într-un astfel de meci. Dintre posibilele perechi de mijlocași defensivi, doar cea formată din spaniol și Timoșciuk e mai puțin sudată. Voi ați juca așa?

Închei, ca de obicei în ultima vreme, cu puțină statistică luată, de data asta, de pe whoscored.com:

  • FCB (24%) și S04 (22%) ocupă ultimele două locuri în clasamentul întocmit pe baza procentajului de șuturi din afara careului expediate de echipele din Bundesliga (Fürth trage cel mai des de la distanță: 61%).
  • În schimb, FCB trage cel mai des din careul mic (16%), iar S04 e lider la șuturile din careul mare (72%).
  • Șuturi la/pe poartă în primele 3 etape: 55/30 FCB, 36/17 S04.
  • S04 e gazda care a permis adversarilor să tragă cel mai mult la poartă (22 de șuturi), iar FCB e oaspetele care a tras cel mai mult la poartă (18 șuturi).
  • S04 are o medie de driblinguri pe meci de 14,3, aproape dublu față de FCB – 8,3.
Reclame

5 comentarii la “Batem la Schalke?

  1. Invingem… si cred ca nu e un risc cuplul Gustavo-Martinez. Javi are nevoie de meciuri cu echipa si cred ca e bine ca il odihnim pe Schweini, in timp ce Mario are ocazia sa Marcheze a 4a etapa de campionat la rand.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s