Mulţumiri impresarilor lui Dzeko

Am ratat şi meciul cu Mainz (munca, mama ei!), dar faptul că Mandzukic a marcat din nou nu m-a surprins. Încep să cred că vom fi şocaţi abia când n-o va mai face. E momentul potrivit să le mulţumesc impresarilor lui Dzeko. Pentru ce? Pentru lăcomie! N-aţi uitat, sper, că bosniacul a fost prima noastră opţiune de transfer în atac. Cum de-am ajuns “să ne mulţumim” cu croatul, a povestit nu demult Uli Hoeness: “Devenise limpede că afacerea Dzeko va pica, pentru că impresarii său vroiau atât de mulţi bani şi totul se complicase, aşa că l-am sunat pe Kalle. «Ce părere ai despre Mandzukic?», l-am întrebat. El a spus: «Hmm». Am vorbit şi cu Heynckes, care a fost de acord”.

Reclame

10 comentarii la “Mulţumiri impresarilor lui Dzeko

  1. Clar, Mandzu este mai luptator decat Gomez. Se bate pentru fiecare minge, pune presiune pe fundasii adversi si este mult mai bun la cap decat Mario Gomez. Cred ca Super Mario Gomez reactioneaza mult, mult mai bine in fata portii, cu alte cuvinte, Mario Gomez ii este superior in careu lui Mandzukic.

        • Separat fiecare are 90 de minute de capul lui, dar contra unor echipe diferite iar impreuna trebuie sa concureze pentru gol contra aceleiasi echipe.
          Atat timp cat nu sunt prinsi aiurea in off-side, cred totusi ca ar avea sanse mai mari la gol impreuna intrucat apararea adversa ar trebui sai vada de amandoi. Meciurile in care ne-au lipsit cel mai mult golurile au fost cu adversari agasanti si defensivi unde cred ca 2 atacanti de careu ar pune in dificultate mult mai mare o aparare supra-aglomerata..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s