Alți doctori, același diagnostic

Un fel de continuare a postului precedent, care a fost, la rându-i, un fel de continuare a altuia. Două păreri despre FC Bayern-ul de ieri şi de azi. Prima vine din exterior, a doua – din interior, ceea ce nu le împiedică să fie foarte asemănătoare.

Mai întâi, adversarul → Jermaine Jones, mijlocaș la Schalke 04:

Înainte, bavarezii aveau întotdeauna unul sau mai mulți “câini răi” pe teren. Pe atunci ne spuneam în vestiar, înainte de a da piept cu FC Bayern: «O, nu, ne așteaptă Kahn, Jeremies și Effenberg! Să sperăm că scoatem un 0:0». Ne-am fi mulțumit și cu un 0:2. Între timp, situația s-a schimbat radical. Când vin bavarezii, adversarii se gândesc: «Ok, de ce nu cu FC Bayern? Putem să câștigăm!». Pur și simplu a dispărut teama. Asta e valabil mai ales când nu joacă Ribéry și Robben. Bavarezilor le lipsesc caracterele tari.

Apoi, omul nostru → Nils Petersen, împrumutat la Werder Bremen:

Anul trecut am văzut cum este să ai mulți individualiști și să trebuiască să speri ca unul dintre ei să prindă o zi bună.

Reclame

8 comentarii la “Alți doctori, același diagnostic

  1. Foarte relevante comentarii,si Subotic a spus la fel ca nu exista frica cind jucam contra bavarezilor ci doar respect adaugind ca diferenta dintre Dortmund si alte echipe e ca ei sunt o echipa,fara dive(cu siguranta vizindu-l pe Robben)
    Cit despre declaratia lui Jermaine Jones sunt de acord insa nu prea s-ar aplica si echipei din Gelsenkirchen,cel putin anul asta,ca i-am batut in ambele meciuri

  2. Problema nu e atat ca sunt individualisti in primul 11 ci faptul ca sunt 1-2 care joaca poate doar pt ei in timp ce restul sunt undeva pe iarba asteptand sa le vina gratarelul si berea. Asa ceva nu era permis cu Kahn, Effe, Jerry sau Brazzo pe langa tine.

    Concluzia e simpla: am trecut de la un Bayern care lupta si baga frica in adversari la Bayern adversarul accesibil, iar lipsa de trofee si infrangerile pe linie din ultimii ani arata clar lucrul asta.

  3. Apropos de odctori si diagnostice, se pare ca Alaba si Rafinha sunt pe banca vro 6 saptamani din cauza unor accidentari… bine ca nu transferam fundasi de banda ca doar aveam rezerve gramada

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s