Contrazicându-l pe Robben: s-o iei de la zero a devenit o povară, nu o ușurare

Sezonul trecut a fost cu adevărat dezamăgitor, dar este foarte important să trecem peste asta și să începem din nou. Motivația va fi poate și mai mare. Nu te mai poți întoarce, nimic nu se mai poate schimba. Sunt foarte bucuros că o putem lua iarăși de la zero. (Arjen Robben)

Tocmai asta e problema. Că vom reîncepe de la zero, în loc s-o facem, de exemplu, de pe plus. Adică de la un trofeu de Champions League în plus pentru noi (și-n minus pentru Chelsea).

Tocmai asta e problema. Că nu ne mai putem întoarce. Există suporteri care ar da mult, foarte mult pe șansa de a da timpul înapoi și de a schimba ceva din cele petrecute pe 19 mai, la München.

Tocmai asta e problema. Că nu vrei s-o recunoști, știind-o. După finala pierdută acasă așa cum ai / ați / am pierdut-o, a o lua de la zero ar fi bine. În realitate, mulți, foarte mulți o vor lua, psihic, de la minus.

Reclame

4 comentarii la “Contrazicându-l pe Robben: s-o iei de la zero a devenit o povară, nu o ușurare

 1. Buna perspectiva. Personal mergeam pe varianta: „pornim odata cu ceilalti si avem 34 de etape sa le aratam celor care ne-au sustinut anul trecut ca acum suntem mai buni decat toti adversarii, nu doar o parte si nu doar la final”…. din pacate, cand esti un loser/Robben, te bucuri ca poti sa o iei de la capat in loc sa mergi in continuare.

  E dezamagitor ca jucatorii nu au invatat nimic de la fotbalisti precum Cristiano Ronaldo care da totul sa fie tot mai bun in fiecare sezon, iar antrenorii si managementul nu au invatat nimic din finalele castigate de echipe ca Milan, Porto, Inter, Chelsea sau Barcelona unde un grup determinat care a respectat strategia si s-a folosit de absolut toate atuurile disponibile lor a adus trofeul UCL acasa.

 2. ai dreptate 100%
  este vorba despre ce ai in suflet
  robben nu este singular…am mai spus-o: muller zicea ceva de genul life goes on, iar hoeness inca avea cosmaruri(dupa 1 luna )

  acel poate din „motivatia va fi poate si mai mare”…..inmoaie fraza la stadiul la care este caracterul lui robben

 3. se pare ca cu cit inaintam in timp tot mai clar e ca germania produce talent pe banda rulanta,dar fara icre cum s-ar spune
  probabil becckenbauer sau hoeness n-au jucat pentru salarii colosale cum o fac acum schweini,robben sau ribery,nu erau aceleasi conditii si parca dorinta de performanta era mai mare
  la noi la fiecare start de sezon jucatorii vin degajati,constienti ca milioanele oricum vin in cont si ca daca nu se poate nu se poate(sa cistige vre-un trofeu)
  marii campioni sau marile echipe invata din greseli,progreseaza,reinventeaza dar nu o incep de la zero
  sper ca anul asta sa facem o tripla + supercupa si ne curatam de toate

 4. Mie mi se pare ok declaratia(mentalitatea lui Robben). Nu poti trai in trecut, iar bayern e capabila sa castige Liga, n-a ajuns din intamplare acolo in finala. In plus, robben mi se pare motivat. Mia san mia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s