Bookmakerii pariază pe Gomez

Mario Gomez (cotă 8.00) are cele mai mari şanse să devină golgheterul Euro 2012, în opinia Bwin. Atacantul lui FC Bayern este mai bine văzut decât Van Persie (11.00), Villa (12.00), Huntelaar (13.00) sau Ronaldo (13.00), de exemplu. O ştire care m-a distrat, recunosc, gândindu-mă la cum vor reacţiona Vlad, Hippy şi alţi “fani” ai germanului de pe acest blog. Parcă-l şi văd strâmbându-se pe Dan, în timp ce-ar întreba: “Mane, e o glumă? Bookmakerii ăia au căzut în cap? Specialiştii lu’ peşte!”. Priceless!

Reclame

5 comentarii la “Bookmakerii pariază pe Gomez

  1. ma intreb care ar fi coeficientul ca gomez sa dea o dubla cu basel si sa ne calificam in sferturi,ori mario e bun doar in meciuri in care nu exista vreo miza
    cit despre nationala il vad in continuare pe klose titular sau de ce nu un virf mai tehnic ca reus

  2. Judecand dupa grupa de la campionat si faptul ca cel mai usor e sa marchezi.. cred ca nici Germania nici Olanda nici Portugalia nu o sa aiba un jucator care sa marcheze multe goluri. O sa vedem meciuri stranse in grupe asa incat spaniolii au cele mai mari sanse sa dea golgetterul campionatului… nu -l vad pe Gomez marcand 1-2 goluri in fiecare meci cand adversarii sunt Portugalia, Olanda si Danemarca in timp ce unul ca David Villa are mult mai multe sanse.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s