Bancul de rezerve

Învăţătoarea: Numeşte-mi trei bărbaţi celebri ale căror nume încep cu litera B. Elevul: Ballack, Basler, Beckenbauer. Învăţătoarea (contrariată): Dar n-ai auzit de Bach, Beethoven sau Brahms? Elevul (sigur pe el): Rezerve! :)

Reclame

11 comentarii la “Bancul de rezerve

 1. Exagerezi (ca de obicei), Vlad! La banii ăștia, puteam vorbi de ratare fantastică doar dacă în locul lui Reus era Messi! Ți se pare că a costat puțin, de zici ”doar”? Chiar crezi că puștiul ăsta, care până acum n-a jucat decât prin ligile inferioare și la o echipă care anul trecut abia s-a salvat de la retrogradare, valorează deja cât 2/3 din Robben sau Ribery?

 2. Comparatia cu Messi e oarecum disproportionata intrucat, gandindu-ma la ultimii ani, cred ca Robben a fost accidentat in medie 1/2 din fiecare sezon iar Ribery 1/3 spre 1/4 in timp ce Bayern nu o sa dea vr-odata 80-100 de milioane ca sa-i transfere pe Ronaldo, Messi, Pato, Rooney, Vidic sau altii de acel calibru asa incat asta e nivelul jucatorilor la care ne referim.

  O intrebare de curiozitate: cati jucatori de nivelul lui Messi sunt pe piata la ora asta la 17.5M si la care Bayern sa nu aiba concurenta de la mai marii Europei plus formatii ca City, PSG si mai stiu eu ce formatie din Rusia pe unde se arunca cu bani?

  Chiar daca nu se bateau la retrogradare aici sunt cateva exemple de echipe care nu insemnau mare lucru in Europa, apropos de comparatia cu Messi: Gomez a venit pe 35 de milioane de VfB care era zero in Europa, la fel cu Ribery cand a venit pe 25 dupa un imprumut la Galata, iar Gustavo a venit pe 17 milioane fara sa fi jucat un meci in Europa.

  Poate ca e mult sa dai 17.5 milioane pentru un jucator care nu a jucat in competitii europene si il vrei sa dea randament maxim in fiecare meci, dar la Bayern nu ai nevoie de cel mai creativ 11 disponibil chiar tot sezonul. Cu Robery lipsa o parte a anului nu sunt solutii reale in lot pe partea de creatie, iar asta se vede cand ai un meci decisiv in UCL si nu are cine sa ajute la creatie sau joci in Bundesliga cu un adversar inferior care se apara cu toti jucatorii si nu ai un om disponibil sa rezolve de unul singur problema asa ca pierzi puncte aiurea si atunci 17.5 milioane nu sunt mare lucru.

 3. Catalin, ma ‘foarte bucur’ ca ai revenit si sper sa te tina naravul, si o sa vezi ca nu o sa iti para rau, alaturi de fanii lui Bayern :).
  Cat despre Gomez, omul s-a upgradat si se poate descurca si in fata unora ca Rooney sau Ibrahimovici.
  Vlad, sa il mai lasam in pace pe Reus, pentru ca am vazut ce s-a intamplat cu mult prea laudatii Goetze, Hummels, Kagawa sau Subotici in CL; cand va juca meciuri cu adevarat importante o sa dea pe el si 30 de mil., iar lui Goetze ii doresc sa ajunga la Real Madrid… ca sa se rateze complet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s