Rânjetul lui Hoeness anunţă sosirea lui Neuer

Afirmaţia făcută sâmbătă de Manuel Neuer  – «Am luat o hotărâre, iar cei care trebuie să ştie, o ştiu» – pare cât se poate de neutră, dar şi-a pierdut această caracteristică după alte două declaraţii care i-au urmat a doua zi şi care m-au convins că transferul este rezolvat în proporţie de 99%.

«Există o tendință clară. Mai rămâne de văzut cât de repede se va găsi rezolvarea», a spus Christian Nerlinger duminică, pentru ca Uli Hoeness să ne dea şi mai clar de înţeles, prin vorbe şi prin gesturi, că viitorul actualului portar al lui Schalke 04 este la München. «Cunosc ce decizie a luat», a mărturisit preşedintele pentru Bild. «Şi? Sunteţi mulţumit?», au insistat ziariştii. «Aveţi răbdare», a replicat Hoeness, jurnaliştii menţionând că răspunsul a fost însoţit de un rânjet larg.

Potrivit celor mai recente informaţii, cele două cluburi trebuie să se mai înţeleagă doar la bani. 20 de milioane de euro este suma cel mai des vehiculată în presă, care mai poate scădea, dacă în ecuaţia va fi introdusă şi cedarea lui Kraft la Gelsenkirchen. În ceea ce priveşte data oficializării tranzacţiei, se pare că anunţul respectiv nu va fi făcut mai devreme de 30 aprilie, când este programat meciul direct din Bundesliga, pentru a nu pune iarăşi paie pe foc.

Reclame

12 comentarii la “Rânjetul lui Hoeness anunţă sosirea lui Neuer

 1. Asta e o veste buna!… Neuer este un pas mare inainte fata de Kraft si Rensing… si o solutie de viitor fata de batranul Butt care sper sa ramana ca rezerva.

  Acum ramane doar sa mai fie vedem cateva transferuri de top: 1-2 fundasi centrali, unul de banda (Coentrao) si un mijlocas in conditiile in care poate avem noroc si la vara ii vedem plecati pe Breno, Altintiop, Ottl si Tymo….

  Atacanti sunt destul de sigur ca nu o sa vedem la vara asa ca mai urmeaza un sezon cu gafele lui Mario pana cand probabil o sa-l luam la juma de pret pe Dzeko daca nu da rezultate la City.

 2. Mai iartă-l pe Mario Gomez! Eu înţeleg că nu-ţi place stilul lui, dar aşa de împiedicat cum pare a marcat 33 de goluri în toate competiţiile anul ăsta, fiind depăşit doar de Messi (49) şi de Cristiano Ronaldo (41).

 3. @Adina
  Ce ţi-a plăcut, mai exact? Mi se par nişte declaraţii banale.

  @Hippy
  Să ne calmăm puţin! Am înjurat toţi de mama focului după returul cu Inter, dar hai să revenim la un limbaj civilizat (până la următoarea dezamăgire uriaşă, măcar).

 4. Dacă nu reuşim să aducem doi fundaşi centrali, cred că apărarea, cu Neuer între buturi, va fi varză. Continui să fiu circumspect la adresa acestuia şi prin prisma apărării pe care o avem în momentul de faţă. Dacă la Schalke 04 i-a avut în faţă pe Howedes şi Metzelder, la noi dacă nu aducem doi mai bazaţi, va fi dezastru. Vom vedea.

 5. Că orice portar, cât de bun ar fi el, nu poate suplini a la long carențele oamenilor din fața lui, e clar. Și acesta a fost unul din motivele pentru care aș fi preferat să continuăm cu Kraft și să investim banii dați pe Neuer în renovarea apărării. Cu excepția lui Lahm (și a lui Badstuber, eventual), toată linia de fundași ar trebui schimbată, dar mi-e greu să cred că, după ce am dat 20 de milioane pe Neuer, vom da și mai mult în acest scop (doar Coentrao costă în jur de 25 de milioane!).

 6. Voi nu aveti minte ? Criticati un jucator cu 33 de goluri marcate intr-un sezon pentru bayern munchen ? E mai bun Dzeko care nu face nimic la City nu ? Ce vreti de la Gomez ? E marcator asta e meseria lui si si-o face cu brio.Succes Mario .

 7. @ Fan FCB – Nu 33 de goluri sau poate si jumate erau mult mai impresionante daca erau marcate contra echipelor cu nume… dar cand pierzi cu echipe mici si doar cu cate una super praf reuseste triple… nu e deloc impresionant… daca nu rata super ocaziile pe care le-a avut sezonul asta terina cu +50-60 de goluri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s