Băieţii de la FC Bayern România merită felicitări

În toamna anului trecut, Rhadhoo, DevilMayCry şi alţi entuziaşti de pe site-ul fcbayern.ro s-au apucat de treabă, cu scopul de a înfiinţa primul fan-club din România recunoscut de FC Bayern. Acum, la câteva luni de la creionarea proiectului, aşteptarea a luat sfârşit şi dorinţa li s-a îndeplinit. Felicitări, băieţi!

Reclame

17 comentarii la “Băieţii de la FC Bayern România merită felicitări

  1. Salut. Multumim pentru urari. Fan-clubul e oficial inca din luna noiembrie, desi nici eu nu stiam :) Din pacate, nu prea avem oameni care sa scrie mai multe despre Bayern, insa incercam sa ne descurcam cum putem. Te asteptam atat pe tine, cat si pe cei care intra pe acest blog, sa intrati si pe http://www.fcbayern.ro si pe forumul nostru. Respect.

  2. Bine zis Liviu…daca il luam si pe Vidal.. e superb, mai ramane doar un fundas central de rezolvat intrucat atacatni sunt sigur ca nu o sa luam :)

  3. @ Rhadhoo & DevilMayCry – felicitari pt fanclub si site… ma bucura sa stiu ca va tineti de treaba asta cu pasiune :)

    Nu e rau daca vine si Howedes la pachet.. e un jucator flexibil si cu potential mare si cred ca e mai ok decat Breno sau van Buyten

  4. I-am menţionat doar pe cei pe care îi cunoşteam datorită comentariilor lăsate pe acest blog, iar tu nu făceai parte din această categorie la vremea respectivă. Am impresia că nemulţumirea ta ţine mai degrabă de bucătăria internă a acelui site.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s