Van Gaal rămâne în funcție

UPDATE. Într-un comunicat oficial, FC Bayern a anunţat că Van Gaal rămâne în funcţia de antrenor doar până la sfârşitul sezonului, când contractul valabil până în vara anului viitor va fi reziliat de comun acord, din cauza opiniilor diferite privind strategia pe care trebuie să o urmeze clubul. O singură întrebare am: ce se va întâmpla dacă vom câştiga Liga Campionilor anul acesta?

Deși anunțul oficial nu a fost făcut încă, o mare parte a presei e sigură: Van Gaal va rămâne antrenorul lui FC Bayern. Această soluție este consecința faptului că cele trei personaje din fruntea clubului (Hoeness, Rummenigge și Hopfner) n-au reușit să se pună de acord asupra aceluiași înlocuitor.

«O asemenea decizie mi se pare perfect justificată. Cu siguranță, Van Gaal a făcut greșeli, dar a și demonstrat că este un antrenor excepțional. Din această perspectivă, rămânerea lui mi se pare o idee mai bună decât o soluție de criză, adoptată în pripă», a declarat Beckenbauer pentru Bild.

Deocamdată atât, dar voi încerca să updatez acest articol în cursul zilei, pe măsură ce vor apărea noutăți.

Reclame

10 comentarii la “Van Gaal rămâne în funcție

  1. La finalul meciului cu Hannover 96, preşedintele Rummenigge părea mai sigur pe el cu înlocuirea lui van Gaal, chiar dacă a fost extrem de diplomat şi a declarat că soarta antrenorului nu se discută în public.

  2. sa-l tina pe van Gaal pana la vara daca e nevoie… nu ma deranjeaza ca ratam si locul de UCL… cat timp la vara e adus un antrenor cu adevarat mare gen Mourinho….

    nu vreau sa mai vad alte experiemente precum Klinsi… asta apropos de lista favoritilor propusi de Bild: Sammer, Ragnick, Thorsten Fink, Andries Jonker, Scholl cu Herman Gerland

  3. hmmm, jupp e antrenor bun, dar nu e pentru ce vrem noi, in schimb otmar hitzfeld ar fi ok, dar eu raman la parerea ca nu trebuie inlocuit van gaal. Poate, doar daca vine mourinho.

  4. Castigarea CL nu mi se mai pare chiar o ‘fata morgana’ in acest moment, adica nu mai are rost sa jucam pentru altceva, in acest sezon, decat CL. Sa te mobilizezi intr-o zi de marti sau miercuri in fata unor echipe ca si Inter, ManU sau Real pare mult mai usor decat acelea din zilele de sambata sau duminica impotriva ‘unora’ ca si Koln, Mainz sau Freiburg.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s