Uşor de zis că-i greu, greu de făcut uşor

«Împotriva lui Bayern ne aşteaptă iarăşi un meci uşor», a declarat Magath, referindu-se la faptul că nu mai trebuie să caute cine ştie ce argumente pentru a-şi motiva băieţii. «Va fi un meci foarte greu, mai ales din cauza eşecului usturător suferit de Schalke la Kaiserslautern», a afirmat Van Vaal.

Conform unei concluzii logice doar în aparenţă, s-ar putea spune că Louis i-a dat dreptate lui Felix, iar gazdele de mâine se vor impune lejer.Totuşi, lucrurile nu-s atât de simple, aşa că ne vom perpeli la tv timp de 90 de minute, la terminarea cărora şansele a fi supăraţi sunt aproximativ egale cu cele de a fi bucuroşi.

Schalke va avea de partea ei dorinţa enormă de a demonstra că acel 0:5 din etapa precedentă a fost un accident şi suportul propriilor fani. Atuurile noastre sunt forma mai bună şi numărul mai mare al jucătorilor care pot face diferenţa (Ribéry, Schweinsteiger, Müller, Kroos şi Gomez vs. Rakitic, Farfan, Raul şi Huntelaar).

Am dreptate? Normal că nu, pentru că un meci ca ăsta este influenţat de mult mai multe detalii decât cele înşirate în extrem de superficiala mea analiză. Incapabil să aduc şi alte argumente în favoarea noastră, mă strofoc să adun în degete suficient optimism pentru a tasta rezultatul de mai jos, după care mă opresc.

Pronostic: Schalke 04 – FC Bayern 1:2 (Ribéry, Gomez)

Reclame

7 comentarii la “Uşor de zis că-i greu, greu de făcut uşor

  1. Chiar daca ambele echipe nu au aratat forma de sezonul trecut…cred totusi ca o sa fie un meci mare….si sper sa ne bucuram la final;)… pronosticul meu 1-3(Schweinsteiger, Gomez*2)

  2. Daca suntem gemene nu e neaparat sa gandim la fel:)))
    Eu zic 0-1 (Gomez), desi este o gandire optimista sa cred ca Bayern nu va primi niciun gol dat fiind ca echipa nu sta prea bine la partea defensiva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s