Cât de tare v-ar supăra un eșec la Roma?

Indiferent de răspuns, vă aștept la chat diseară → Click Here, de la ora 21:30, să comentăm împreună jocul echipei pe Olimpico. Cu cât mai multe păreri diferite, cu atât mai bine. Invitația fiind lansată, permiteți-mi să justific neîncrederea din titlu.

Absența lui Schweinsteiger nu poate fi suplinită de nimeni în momentul de față. Teoretic, Kroos și Müller ar putea interpreta acest rol; realitatea este că cei doi falsează acum pe orice post i-ai pune, fiind departe de forma din sezonul trecut. Sau vi-i imaginați pe Timoșciuk și Ottl făcând-o pe lianții eficienți între mijloc și atac? Să fim serioși, eu nu.

Ok, atunci să ne punem speranțele într-o evoluție fără cusur a apărării, în special a lui Van Buyten, care va găsi ace pentru cojoacele dracilor de Vucinic și Borriello. Poate n-ar strica să ne reamintim și faptul că victoria din tur, când Roma era mult mai nesigură decât astăzi, a fost obținută in extremis, printr-o execuție individuală de excepție.

Lipsa presiunii, foamea de acțiune a lui Ribéry și perioada de grație a lui Gomez pot fi atuurile noastre. Mă tem că-s prea puține, totuși, în fața unui adversar regăsit după derby-ul cu Lazio și care trebuie să câștige, pentru a nu risca să-și compromită șansele de calificare. Nu, n-am ajuns să văd totul în negru, dar nici nu-mi par toate de-un alb imaculat.

Revenind la întrebarea inițială: o eventuală înfrângere, diseară, mă va supăra mult mai puțin decât un pas greșit, sâmbătă, cu Frankfurt, și infinit mai puțin decât un eșec suferit în seara zilei de 28 mai, anul viitor.

Pronostic: AS Roma – FC Bayern 2:1 (Gomez)

Reclame

9 comentarii la “Cât de tare v-ar supăra un eșec la Roma?

  1. pentru clienţii caselor de pariuri:
    nu da gol Bayern – superbet 3,03 – stanleybet 2,70 – publicbet 2,90
    victorie Real – superbet 2,30 – stanleybet 2,30 – publicbet 2,25
    părerea mea oricând la 100 lei investiţi câştigi în medie 800 lei

  2. @ Catalin – de data asta am fost prea optimist, poate doar ca sa compensez pt vremea posomorata de afara.. dar pt weekend merg clar pe mana optimismului si zic ca nu mierdem, adica scoatem egalul :)

  3. Asta e, infrangerea nu prea are importanta, important este sa ne revenim in campionat… Ar cam trebui sa castigam tot pana la finalul turului ca sa mai speram la titlu (desi, chiar si asa sansele ar fi foarte mici)…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s