Risipă

4,93 este media numărului de ocazii de care am avut nevoie în primele 11 etape pentru un gol (74/15), fiind echipa care înscrie cel mai greu în clasamentul șanselor irosite. La polul opus, lui Hoffenheim i-au ajuns doar 2,68 ocazii pentru a marca o dată.

Reclame

5 comentarii la “Risipă

  1. niciodata nu am tinut cont de statistici , fiecare meci e diferit , adversarii sunt diferiti , jocul e diferit . Nu-mi fac griji pt aceste statistici niciodata , fie ele de partea sau impotriva noastra . astept cu nerabdare sa-l vad pe Ribery in teren , cred cu tarie ca el va fi salvarea noastra pt moment .

  2. Am vazut in ultima vreme pareri pesimiste despre sansele lui Bayern de a mai castiga campionatul, inclusiv pe blog si am dat astazi peste o declaratie foarte optimista din partea lui Paul Breitner, care pe mine chiar m-a animat putin…“Ich habe beim FC Bayern eines gelernt: Wir werden Meister – so lange, bis es mathematisch nicht mehr gehen sollte. Ich bin nach wie vor überzeugt davon, dass wir heuer Meister werden. Es gibt bei uns überhaupt keinen anderen Gedanken.Wir werden Dortmund sicher noch nicht zur Meisterschaft gratulieren.“

  3. @Hippy
    Departe de a fi un fan al statisticii, cred că are și ea rolul ei pe lume. Să te facă să observi, de exemplu, că doar Dortmund și-a creat mai multe ocazii decât noi, ceea ce ar trebui, teoretic, să ne plaseze pe locul 2 în Bundesliga. Când colo, noi suntem la ”ani lumină” în clasament de BVB.

    @Mihaela
    Asemenea declarații sunt născute din principul Mia-san-mia care animă clubul de ani buni. Nu e prima dată când oficialii bravează astfel, dar nu de fiecare dată le-a ieșit. Nu am renunțat de tot la gândul de a câștiga campionatul, dar a susține că ne va fi al dracului de greu, dacă nu cumva imposibil, e mai degrabă o dovadă de realism, decât de defetism.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s