Zero euro pentru trei trofee

Perioada de transferuri s-a încheiat și posibilitatea evocată de Van Gaal cu o lună în urmă a devenit realitate. Pentru prima dată în cei 45 de ani petrecuți în Bundesliga, FC Bayern nu a făcut nici o achiziție în perioada de mercato estival.

După ce a devenit primul antrenor olandez care câștigă Bundesliga, Van Gaal a mai stabilit un record. Sper și cred că acestuia îi va urma al treilea: adjudecarea măcar a unui trofeu major cu o echipă în care nu s-a investit un eurocent de anul trecut.

Zvon: cotidianul TZ pretindea, ieri, că șefii clubului îi puseseră la dispoziție lui Van Gaal 25 de milioane de euro, pe care putea să le cheltuiască cum ar fi găsit de cuviință, fără să le ceară acordul. Știm deja ce-a preferat să facă olandezul. 

Curiozitate: până ieri, vara cu cele mai puține transferuri fusese cea din 1978, când l-am luat pe Martin Jol (Den Haag) și l-am “repatriat” pe Paul Breitner (Eintracht Braunschweig). La finele sezonului respectiv am terminat pe locul 4.

Reclame

3 comentarii la “Zero euro pentru trei trofee

  1. Cate transferuri am facut anul acesta , atatea trofee vom castiga la sfarsitul sezonului (0!).Am observat k Schalke si-a mai cumparat 2 jucatori de valoare : Klaas-Jan Huntelaar si José Manuel Jurado…:-? Sper din toata inima sa castigam anul acesta macar Bundesliga dar nu cred ca vom reusi.Nu pot sa inteleg aceasta politica :-? ai buget alocat pentru transferuri si alegi sa nu faci nici`un transfer desi aveai totusi nevoie de intariri pe 2-3 posturi . Sper sa iasa pana la urma bine , desi (apararea noastra e autostrada ) … Asteptam meciurile lui Breno sa vedem daca se remediaza ceva :-??…am fi avut nevoie de minim 2 + un portar . Sa speram ca Van Ghaal stie el ce stie :))).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s