Rensing sau viața e o curvă

Rensing este al treilea cel mai bun portar german, după Kahn și Lehmann. Michael va fi viitorul goalkeeper al naționalei, e clar. Ceilalți ar face bine să se împace cu ideea. (Uli Hoeness, septembrie 2006)

Citind declarația asta veche de patru ani n-ai încotro: ori te lași pleznit de râs, ori vei fi lovit de plâns. Ce naiba s-a întâmplat cu portarul căruia i se prevedea un viitor strălucit? Rensing e liber de contract de aproape două luni, dar ofertele sau măcar zvonurile despre un eventual transfer au întârziat să apară. Până sâmbătă, când cotidianul englez Daily Mail a scris că Michael ar fi dorit de West Ham United.

Toate bune și frumoase, numai că londonezii nu-l vor pe fostul nostru portar neapărat ca titular, ci mai degrabă ca “sperietoare” pentru gafeurul Robert Green. Cum care Green? ACESTA! Chiar dacă zvonul se va dovedi fals, el are putere de exemplu. Vă imaginați vreo publicație, mai serioasă sau mai puțin serioasă, care să fi avut sau să aibă tupeul de a scrie că Buffon, Casillas, Kahn sau Van der Sar sunt doriți la nu știu ce club ca substitut?

De la certul urmaș al unui Titan la eventuala rezervă a unui bufon – cariera de până acum a lui Rensing, în câteva cuvinte.

Caracterizarea cea mai scurtă poate fi găsită-n titlu.

Reclame

9 comentarii la “Rensing sau viața e o curvă

  1. haha… legatura nu era cu partea „Rensing sau” ci cu „viața e o curvă” .. ca sa vezi ce iese dintr-o economie a clubului… se pierd alti banii :D haios

  2. Pe Rensing îl voi ţine minte pentru un meci foarte bun făcut pe San Siro, contra lui AC Milan (2:2), parcă în sferturile Ligii Campionilor. Fără paradele lui, italienii ar fi deschis mult mai repede scorul şi ne-ar fi dat mai multe goluri.

  3. Pingback: Isn’t it ironic? « FC Bayern pe româneşte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s