Outsideri cu FC Köln

Ceea ce nu a fost valabil nici măcar în 1978, când FC Köln a câştigat pentru prima şi ultima dată Bundesliga, va fi valabil mâine, din punctul meu de vedere. Din cauza numeroaselor absenţe, plecăm cu şansa a doua în amicalul contra “ţapilor” lui Ioniţă (Sport.ro, 19:35, în direct), contând pentru Liga total! Cup 2010.

Echipa de start ideală ar putea arăta astfel: Kraft – Altintop, Haas, Demichelis, Contento – Ottl, Timoşciuk – Deul, Sosa, Pranjici – Olici. Ciudată rău, aşa-i? Pentru că Van Gaal va avea la dispoziţie doar 12 jucători, să nu ne mirăm dacă va intra pe teren inclusiv brazilianul Marcelo Martins, antrenorul de fitness care a evoluat şi acum o săptămână, într-o partidă de verificare în cantonamentul din Italia.

Meciul se va disputa în 2 reprize a 30 de minute. În cazul unei victorii, vom juca finala mare, duminică (19:35), cu învingătoarea dintre Schalke 04, la care va debuta Raul, şi Hamburger SV; dacă pierdem, ne luăm la trântă, tot duminică (17:45), cu învinsa amintitului duel. Inutil să mai spun că vom fi outsideri şi în faţa acestor echipe.

Reclame

2 comentarii la “Outsideri cu FC Köln

  1. Intre timp s-a schimbat portarul, se pare ca va fi Sattelmaier. Cat despre Deul, sper sa faca o figura frumoasa (desi nici nu stiam ca exista acest jucator, la Bayern). Cred ca un 2-1 nu este prea exagerat.

  2. Sincer, nici eu nu ştiam despre el, până am observat că a jucat în testul din Italia. Îl cheamă Boy Deul şi are 22 de ani şi a venit la noi în vara asta, pentru un trial la echipa a doua. Nu ştiu sigur nici măcar dacă va fi oprit sau dacă va juca astăzi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s