Ribéry, pus sub acuzare!

UPDATE 3 (16:00). Zahia Dehar le-a mărturisit anchetatorilor că a fost dezamăgită de zgârcenia lui Ribéry. Franck i-ar fi dat doar 700 de euro, mai puţin decât ar fi crezut, pentru noaptea de amor petrecută la München, în aprilie 2009. Altfel, internauţii au început să facă mişto de mijlocaşul nostru, dovada fiind AICI.

UPDATE 2 (21 iulie). “Franck este consternat”, a declarat avocatul mijlocaşului nostru, referindu-se la decizia punerii sub acuzare. Lumea a început să se întrebe dacă nu cumva Ribéry este folosit ca ţap ispăşitor pentru dezastrul Franţei la Mondial. Oricum, sper ca fotbalistul să nu pice psihic.

UPDATE (21:45). Șansele ca Ribéry și Karim Benzema, celălalt fotbalist inculpat, să suporte rigorile legii sunt mici, chiar inexistente. Asta deoarece Zahia Dehar, prostituata cu pricina, susține că cei doi habar n-aveau că ea era minoră la vremea respectivă. “Nu există nici o dovadă materială împotriva clientului meu”, a declarat avocatul lui Franck.

Presa franceză a anunţat cu numai câteva minute în urmă că Franck Ribéry a fost pus oficial sub acuzare pentru că ar fi solicitat şi întreţinut, anul trecut, relaţii sexuale cu o prostituată minoră! Dacă procurorii vor reuşi să-i demonstreze vinovăţia, mijlocaşul nostru riscă 3 ani de puşcărie şi 45.000 de euro amendă. Revin mai târziu cu amănunte.

Reclame

4 comentarii la “Ribéry, pus sub acuzare!

  1. am înţeles că ea insăşi ar fi declarat că le-ar fi spus jucătorilor că are 20 de ani. rămâne de văzut. în alte părţi sunt totuşi sisteme judiciare cu care nu te joci.

  2. Cadrul este din filmul The Shawshank Redemption (pe de alta parte incredibil filmul). Exact acelasi lucru il scriu ca si ‘ovidius’, iar asta, ca Ribery a platit cam putin (700 Euro), femeia asta mi se pare o „lepra ordinara” si nu cred ca Ribery sau Benzema vor face 1 minut de temnita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s