Thomas Müller, cel mai cel mai

Dintre cei 13 jucători ai lui FC Bayern prezenți la Cupa Mondială, cred că doar cei 6 merită nominalizați în acest sondaj. Ceilalți au jucat prea puțin sau prost. Totuși, dacă aveți o altă propunere, amintiți-o la comentarii. 

În ceea ce mă privește, lucrurile sunt clare. Cel mai bun bavarez din Africa de Sud a fost Thomas Müller. Un puști care a debutat la națională cu doar patru luni mai devreme, care a fost luat la mișto de Maradona la momentul respectiv, care i-a răspuns lui Diego pe teren, care demonstrează o maturitate incredibilă la doar 20 de ani și care a marcat tot atâtea goluri ca mult mai celebrii Forlan, Villa și Sneijder, pe care i-a depășit în clasamentul cu pricina datorită numărului superior de assist-uri. 

Cred că argumentele sunt suficiente, nu?

Reclame

6 comentarii la “Thomas Müller, cel mai cel mai

  1. Lui Muller, ii lipseste concentrareaa pe tot parcursul meciului, poate fi un super jucator, dar Schweini a fost cu adevarat revelatia aestui mondial. Despre Iniesta, Xavi sau De Rossi, stiam deja ca sunt fotbalisti, dar omul nostru (Schweinsteiger) mai avea de lucrat. Acum a demonstrat ca este world class (dupa cum zicea si Makaay).
    Pe de alta parte, este un copac, sa zici ca nu esti casatorit cu Bayern, aduce mult cu Adrian Cristea sau Mario Balotelli.

  2. Schweinsteiger a dat răspunsul ăsta (”Nu sunt căsătorit cu Bayern”) după ce reporterul l-a întrebat în mod repetat dacă are oferte și dacă este tentat să plece. În același interviu a declarat că se simte excelent la Munchen, că nu are nici cea mai mică intenție să nu-și respecte contractul și că visează să ia Liga Campionilor cu bavarezii. Așa că nu sunt motive să ne inflamăm.
    În privința lui Muller, cu toate momentele lui lipsite de concentrare (pe care, sincer, la acest Mondial nu le-am remarcat), a avut o prestație excelentă. Arată-mi alt puști de 20 de ani la fel de matur ca el, și o să-l mănânc :-).

  3. In momentul acesta, nu exista un jucator mai bun ca si Muller, (poate Badstuber )la 20 de ani, dar dispare excesiv de mult din joc, plus ca are deficiente la preluare pe pozitie viitoare, nu ii reusesc nici pasele, si este dezordonat in alergare, de multe ori este sanctionat cu fault, fara sa stie ca l-a si facut

  4. As vota dar nu cred ca pot face o departajare clara intre Muller si Schweini. Ambii au avut un campionat reusit. Daca unul a dat-o mereu intre ate(devenind si golgeter si cel mai bun tanar jucator al turneului), al doilea in schim a dovedit ca este „liderul” echipei. Lider spus impropriu, deoarece mannschaft-ul a aratat la acest campionat ca o adevarata echipa, fara valori mari, dar o echipa adevarata, sudata, unita, care cred eu peste 4 ani, va fi campioana mondiala, daca nu chiar intre timp europeana. As spune ceva si despre spania(am scris bine fara majuscule), dar cred ca nu merita cuvinte una dintre cele mai nemeritate campioane din toate timpurile.

  5. Nu stiu pe cine sa votez. Nu ma pot decide! Cel putin 3 din 6 au fost f buni. Si cand esti in dubiu inseamna ca fiecare merita in felul sau acest vot. Felicitari celor 6. Ii vom premia simbolic amintindu-ne peste ani de evolutia lor la acest mondial.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s