Povestea lui Van Gaal, spusă de Mircea Petescu

Libertatea a publicat, astăzi, un material în care fostul antrenor român Mircea Petescu deapănă amintiri despre Louis van Gaal, fostul său jucător. Sunt chestii interesante, pe care mărturisesc că nu le ştiam. Vi-l recomand, merită citit.

Reclame

7 comentarii la “Povestea lui Van Gaal, spusă de Mircea Petescu

  1. N`am ce comenta la acest articol dar … pe mine ma ingrijoreaza si ma enerveaza in acelasi timp ca bayern este 0 din pct de vedere al transferurilor (desi avem posturi deficitare) ,Sau oare vom demara campania dupa terminarea mondialului !? :|

  2. Cam subtire articolul. Sper ca urmeaza in episodul urmator cariera lui van Gaal, ca si antrenor. Oricum, nu inteleg momentul ales de cei de la Libertatea, pentru un astfel de articol.

  3. @Christiy
    Răbdare. Oricum, eu nu țin morțiș să transferăm neapărat în vara asta. Cred că echipa poate progresa și cu lotul actual.

    @Axxter
    E rândul meu să spun că articolul lui Vochin e cam subțire. Altfel, habar n-am de ce a apărut atunci materialul cu Van Gaal în Libertatea, dar asta m-a interesat mai puțin.

  4. Sunt de acord cu Christiy. in timp ce inainte de finala UCL admiram toti faptul ca marea majoritate a echipelor cu top10 investitii din vara trecuta se aflau in top10 in UCL, acum ma gandesc cu tristete ce se va intampla daca facem acelasi tip de analiza mai ales ca la Bayern inca este nevoie de un portar ca Neuer, de o rezerva buna pt Lahm si de un fundas central de valuare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s