Grazie, Luca!

Bild a aflat ceea ce bănuiam deja: Toni și-a reziliat contractul scadent în 2011, de comun acord cu FC Bayern. Îi mulțumesc italianului pentru bucuriile oferite, dar nu-i regret decizia. Acum putem cheltui milioanele de euro din salariul său pe alți jucători. Urmează alte trei știri din aceeași categorie.

În ciuda evoluțiilor slabe din sezonul precedent, Klose dorește să rămână la München: ”Mă simt excelent la Bayern, am un antrenor nemaipomenit și cred în continuare că-mi pot câștiga un loc de titular”.

Viitorul lui Sosa continuă să fie în ceață. Ziarul ”Diario Hoy” a scris că FC Bayern ar vrea să-i prelungească împrumutul la Estudiantes, numai că ăștia nu sunt sută la sută convinși că merită să-l mai țină :-).

Nerlinger susține că Schweinsteiger nu se mișcă de pe Allianz Arena, indiferent de ofertele care vor sosi pe adresa sa și a clubului. Un anunț despre care vreau să cred că este sută la sută adevărat.

Reclame

11 comentarii la “Grazie, Luca!

  1. „Bayern îl vrea pe Huntelaar! Klose, folosit ca monedă de schimb!”…..ce spuneti ? oare o fi ceva adevarat ? .. sau sunt doar baliverne ?! Ce ati spune daca schimbul s`ar realiza ? :>

  2. @ Christiy – nu cred ca Huntelaar e mai bun decat Klose. Nu a reusit sa faca nimic la Milan sau Real in timp ce macar cu Klose pastram numarul de germani din lot. Daca tot e vorba de un atacant tanar putin peste medie, prefer unul dintre Kiessling/Helmes si ramanem cu germani.

  3. Asta e… Succes mai departe pentru toni, nu cred ca mai facea fata la bayern dar nu trebuie sa uitam golurile si astfel, satisfactiile pe care ni le-a adus… In concluzie: Grazie, Luca!
    Nu-l vreau pe Huntelaar, pe langa faptul ca e mai tanar, nu are nici un plus in fata lui Klose.
    Demichelis este cel mai prost fundas din lume (comparativ cu nivelul la care joaca).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s