Cum am putea câștiga finala pierdută la Madrid

Inter Milano este acuzată că i-a folosit ilegal pe Thiago Motta și Diego Milito, fotbaliști fără drept de joc, conform Comisiei Sportive Italiene. Massimo Moratti, președintele nerazzurrilor, a tratat transferurile celor doi cu Enrico Preziosi, boss-ul lui Genoa, care avea interzis să se ocupe de astfel de chestiuni, potrivit unei condamnări anterioare. 

Din acest context rezultă posibilitatea teoretică ca Inter să piardă la masa verde toate meciurile în care au evoluat Motta și Milito, deci și finala Ligii Campionilor câștigată în fața lui FC Bayern! Practic, însă, nu cred că se va ajunge atât de departe. Sunt convins că acuzații vor găsi portița prin care să iasă basma curată.

Reclame

5 comentarii la “Cum am putea câștiga finala pierdută la Madrid

  1. Inter domina in italia de ceva ani indiferent de ce scandaluri tot apar in fotbabul italian asa incat e cat se poate de clar ca toata povestea asta e doar praf in ochi si ca nu o sa iasa nimic.

  2. @Mada_tm
    Corect, nici eu n-aș da trofeul nimănui în cazul în care s-ar dovedi că Inter a făcut lucruri necurate. Pe de altă parte, e vorba și de clasamentul UEFA, în care Italia și-a păstrat locul 4, în detrimentul Germaniei, tocmai datorită victoriei din finala madrilenă.

  3. E vechiul talent al italienilor de a lovi in Inter :D mergand pe aceeasi linie, ar trebui judecati si altii care au primit suspendari in urma scandalului Calciopoli, dar au continuat sa se ocupe de transferuri. Cum ar fi Galliani, de exemplu. :)

    Din cate inteleg, in cel mai rau caz, Inter se va alege cu o amenda, iar Moratti cu o suspendare. Dar atat de departe, respectiv pierderea la masa verde a tuturor meciurilor in care au jucat cei doi, nu are cum sa se ajunga.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s