Corchia ne face cu ochiul

Sébastien Corchia este numele puştiului de la Le Mans pe care ni s-a pus pata. Francezul de 19 ani joacă fundaş dreapta şi stă bine la capitolul tehnică. ”Impresarii mi-au dezvăluit mai demult că FC Bayern mă urmăreşte”, a declarat Corchia pentru L’Equipe. ”Nu pot să-i sfătuiesc pe bavarezi altceva, decât să-l cumpere”, a spus şi Sagnol. Negocierile ar fi în plină desfăşurare, pretinde TZ.

Reclame

4 comentarii la “Corchia ne face cu ochiul

  1. Bun, si daca e fundas dreapta, ba chiar si tehnic, inseamna ca Lahm va trece pe partea stanga? Pentru nu cred ca il cumpara pe acest Sébastien Corchia, ca sa il imprumute. Se incearca o harababura pe benzi? Pai acum trebuia ca Hoeness sa gaseasca macar un fundas central si un portar. In altceva se poate investi ulterior. Pai daca vine acest Sébastien Corchia, pe partea dreapta, s-ar putea sa il treaca pe Ribery tot pe aceeasi banda, iar Robben sa revina cu ‘prietenul’ lui Lahm tocmai pe banda opusa. Iar van Buyten ar putea face rocada linistit cu Olic( sa nu zic Gomez).

  2. Te-ai aprins cam iute. Din ce-am citit, ar fi două variante de a-l folosi pe Corchia: fie ca backup pentru Lahm, fie titularizat pe dreapta şi mutat Lahm pe stânga. De ce ţi se pare aşa de ciudat că vrem un fundaş dreapta? E abia începutul perioadei de mercato şi nu are rost să ne inflamăm degeaba, pe ideea că facem transferuri aiurea, pentru că nu e cazul. Eu mai aştept, nu mă apuc să-l urechez pe Hoeness de la început.

  3. Nu m-am aprins cam repede, pentru ca Bayern are stilul de a face transferuri, doar cand jocul nu merge bine (vezi cazul Robben). Plus ca de 2 ani incoace tot aduc fundasi dreapta, ba pe Srna, ba pe Bosingwa, pana la urma au reusit sa il ‘aduca’ pe Lahm pe partea problema. Lahm joaca, cam toate meciurile pe ‘partea lui’, asa ca back-up pentru el, cam sare din schema. Daca il cumpara la cat este evaluat, nu e nicio problema. Cat despre transferuri, chiar ar trebui sa ne facem probleme grave in privinta unui portar si a unui fundas central. Daca vroiam un portar ca Butt, cred ca si acum Kahn este peste el.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s