Când Robben îşi bagă picioarele în ea de minge

Atunci ies bijuterii, una mai sclipitoare decât alta. De fapt, asta-i diferenţa dintre cei mai mulţi şi cei aleşi.

Cred că astea 4 sunt cele mai mişto goluri marcate de Robben în 2009-2010. Şi – atenţie! – nu le-a dat când scorul era clar în favoarea noastră, ci când ne ardea buza mai tare! Toate patru au însemnat fie victorie, fie calificare, fie victorie şi calificare. Personal, mi-a fost greu să-l aleg pe cel mai frumos, dar într-un final m-am decis: preferatul meu este cel din returul cu United, şi pentru că Arjen n-ar mai fi trebuit să se afle pe teren în acel moment. Stabilise cu Van Gaal, la pauză, să joace până în minutul 70, dar când Louis l-a informat că schimbarea e pregătită, Robben i-a făcut semn să mai aştepte, transmiţându-i cu ajutorul degetelor de la mână: „Încă 5 minute”!

Reclame

6 comentarii la “Când Robben îşi bagă picioarele în ea de minge

  1. de cand a venit am foarte incantat sa avem doi oameni senzationali (robbery). pot spune ca desi il stiam (in mare) si imi placea, dar ceea ce a reusit la bayern pana acum mi-a intrecut cu mult asteptarile. si cred ca cel mai bun sezon al lui (ever). daca si rebery facea un sezon mai reusit, poate luam liga. la anul va fi foarte greu fiindca barca si real vor veni cu ambitie si mai mare. sper ca jocul nostru colectiv sa se imbunatateasca la anul cu ribery 100% si kroos. de aparatori nu mai zic, ca e evident si cred/sper ca se vor lua masuri.

  2. @ Marius – nu sunt de acord, cred ca rusinos e sa nu faci totul posibil cand incerci sa ajungi ca el sau mai sus… si in nici un caz faptu ca nu ai ajuns acolo… cel putin asa vad eu lucrurile :)

  3. @ Vlad

    Gatusso a spus la fel cand a vazut ce face Pirlo pe teren. Nu depinde mereu de tine sa ajungi acolo sus, sunt lucruri care se stiu dar nu se spun pentru ca nu e bine sa te plangi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s