Werde-n faţă: de ce şi cum vreau să luăm cupa

Actualii jucători ai lui FC Bayern sunt mai aproape de triplă decât au fost vreodată uriaşele echipe ale lui Beckenbauer, Sepp Maier, Gerd Müller, Effenberg, Kahn, Lizarazu, Elber şi Sagnol. Din „bube, mucegaiuri şi noroi”, cum inspirat remarca Nastase4Case, Van Gaal a format o trupă care ameninţă să ia cu asalt soclurile unor zei.

Finala de mâine cu Werder Bremen (Sport 1, 21:00), pe care o vom juca în cea mai bună formulă, este penultima etapă a procesului la finele căruia broscoii cei râioşi se pot tranforma în prinţi. Dacă aş fi în locul lor, argumentul de mai sus ar fi mai mult decât suficient pentru a mă face să halesc deopotrivă iarba gazonului din Berlin şi pe adversarii care-o calcă. 

Un succes în Cupa Germaniei ne-ar ajuta enorm şi la moral, în caz contrar existând riscul apariţiei unor fisuri în blindajul nostru psihic. N-am chef ca jucătorii să transforme în întrebare afirmaţia antrenorului: „Suntem cei mai buni!”. Totuşi, chiar dacă triplă fără dublă nu se poate, admit că un singur lucru ar fi mai rău decât ratarea celui de-al doilea trofeu intern, în perspectiva încleştării de la Madrid: accidentarea unuia sau a mai multor titulari.

Pronostic: Bremen – FC Bayern 1:2 (Ribéry, Müller)

Reclame

15 comentarii la “Werde-n faţă: de ce şi cum vreau să luăm cupa

  1. @ axxter

    Daca te uitai atent vedeai ca il trasnsmite sport 1.
    Ii calcati in picioare pe astia. Castigati datorita spiritului de care mereu vorbeste Dan.

  2. Poate sa fie transmis linistit de Sport 1, ca eu nu prind canalul asta.Bine, nu e stres ca ma voi uita pe net la meci, dar ma gandeam ca poate transmite vreo televiziune mai importanta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s