După ceva haos, universul revine la normal

De fiecare dată când se întâmplă ca FC Bayern să nu fie pe primul loc la sfârşitul etapei a 34-a, ceva nu este în ordine. (Uli Hoeness)

Fiecare părticică a universului s-a aşezat cuminte, la locul ei, încă de săptămâna trecută, dar revenirea la normalitate va fi oficializată abia la sfârşitul meciului de la Berlin. Vom fi încoronaţi şi vom sărbători momentul în casa celui mai amărât locuitor al regatului nostru numit Bundesliga. Deoarece fotbalul are prostul obicei să fie crud de multe ori, Hertha va trebui să asiste la bucuria campioanei Germaniei, înainte de a lua drumul pribegiei prin divizia secundă. 

Şi asta nu e totul. Cu toată părerea de rău, Van Gaal şi jucătorii săi au anunţat că nu vor face concesii gazdelor. Vom folosi echipa-tip, mai puţin pe suspendatul Demichelis. În aceste condiţii, ce şanse ar putea avea ultima clasată? Apropo: în 2008, anul precedentului triumf, am încheiat sezonul tot cu Hertha (4:1), pe 17 mai. După 721 de zile de haos, lucrurile revin în matca lor firească.

Pronostic: Hertha – FC Bayern 0:2 (Robben, Ribéry)

P.S. – În privinţa titlului, ultima etapă din Bundesliga este infinit mai puţin palpitantă decât runda finală a concursului nostru de pronosticuri. Vlad şi Gorjanu se duelează pentru primul loc, orice alt rezultat în afara victoriei unuia dintre ei reprezentând o imensă surpriză. :-)

 

Reclame

4 comentarii la “După ceva haos, universul revine la normal

  1. Kiar dak o sa avem ekipa de baza in teren , eu cred k vom face un egal spectaculos si cel mai inportant ar fi ca baietzii nostii iubitzi sa nu se loveasca !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s