Ultimul pas greşit, vă dau cuvântul de onoare

L-am simţit, fir-ar să fie de egal! D-aia am şi pus X la concursul de pronosticuri, singurul care a mizat pe semnul ăsta la meciul de la Mönchengladbach (1:1). Mai sunt şi zile d-astea, când nu câştigi, deşi joci bine. Noroc cu Miro Klose! Sunt convins că a fost ultimul pas greşit în campionat, vă dau cuvântul de onoare ;-). Aşa că Schalke a bătut degeaba la Berlin.

Reclame

6 comentarii la “Ultimul pas greşit, vă dau cuvântul de onoare

 1. Este foarte posibil ca, în ziua meciului cu noi, Hertha sa nu mai aibă şanse matematice să prindă locul de baraj. Prin urmare, se vor întâlni o echipă supermotivată (noi) cu una foarte probabil resemnată (ei). Oricum o iei, Schalke are program mai greu.

 2. Noroc ca nu mai este unde pierde titlul, sa mai fi avut un meci cu Hannover sau Frankfurt in deplasare, sa vezi atunci ce scandal putea iesi la Bayern. Acesta e pretul pe care il platesti avand doar 11 jucatori de fotbal.
  @Catalin Acesta este un paradox real, cand cei de la Hertha erau supermotivati nu jucau nimic si pierdeau cu oricine jucau, atunci cand nu vor mai avea presiune pe ei fiind sigur retrogradati, sa vezi atunci cum joaca (pentru ca orice ai spune, au echipa, doar ghinionul si prostia i-a adus in situatia asta).

 3. @Axxter
  De acord în general, dar – totuşi – să convenim ceva: un meci pe terenul unei echipe deja retrogradate, în ultima etapă, e de dorit unuia împotriva unui adversar care mai speră la salvare. Nu oblig pe nimeni să creadă că suntem deja campioni, ci doar că programul îmi dă dreptul să fiu foarte optimist.
  În privinţa prestaţiilor berlinezilor în acest sezon te contrazic, însă: nu poţi invoca doar ghinionul sau prostia, în condiţiile în care ai fost pe loc retrogradabil aproape un an întreg. Părerea mea este că Hertha a resimţit al naibii de mult plecările a doi jucători esenţiali în stagiunea precedentă: Simunici (care le coordona foarte bine apărarea) şi Voronin (de neînlocuit în atac). Acestora li se mai poate adăuga, eventual, Pantelici.

  Off-topic: de ce nu mai participi la concursul de pronosticuri?

 4. Bine e sa fie ultimul pas gresit, mai ales ca urmeaza ultimele meciuri din campional, finala cupei germaniei, finala UCL si daca iese cupa intercontinentala :D … nu spun nu, m-ar incanta sa le vedem pe toate bifate ca victorii in cateva saptamani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s