Yes, they can’t!

Schalke nu poate. (Van Bommel, înaintea meciului)

Căpitanul a avut dreptate. Nu știu cum se face, dar Schalke a eșuat mai mereu când nu avea voie să o facă. Suntem lideri de Paște și am fi câștigat fără atâtea emoții, dacă stoperii îl marcau mai atent pe Kuranyi și Butt nu s-ar fi plasat greșit la faza golului lor. Sărbători fericite tuturor!

Reclame

8 comentarii la “Yes, they can’t!

  1. Schalke nu poate. Am crezut ca si ce ai scris mai departe, tot van Bommel a spus :). Nu au egalat dar ne-au lucrat ca la camp. Dupa meciul din cupa tot cu Schalke, infrangerea cu Stuttgart, superba victorie cu Man U (lucrata asa cum ‘scrie’ la nemti) si din nou o victorie cu Shalcke in campionat, nu am calculat, dar vreo 7 jucatori au jucat toate aceste minute. De la un punct incolo, pentru Bayern, campionatul ar trebui sa insemne doar un obiectiv secundar, CL ar trebui sa fie primordial, in situatii de genul acesta in care am reusit un meci foarte bun in tur. In principiu (dupa meciul cu Juventus, dar aici am cateva rezerve), meciul de miercuri este cel mai important din tot sezonul, pana acum.

  2. Da, Dan, dar uitate la jucatori, sunt terminati fizic, alearga doar din inertie de multe ori, van Bommel si Butt nu mai are 25 de ani (de aici si greselile lor, desi van Bommel este super jucator si s-a linistit in privinta faulturilor), Muller si Badstuber sunt la primul sezon in Bundesliga, Demichelis tocmai si-a revenit iar van Buyten poate tocmai s-a dus. Nu poate sta tot Bayern-ul in forma de moment a lui Robben si Ribery.

  3. pe hartie ai dreptate, axxter, insa nu uita efectul adrenalinei…si ce poate produce mai multa adrenalina decat eliminarea lui man utd?
    pentru astfel de meciuri joaca fotbal…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s