Brothers in arms

Hey, you brothers! Ich bin überglücklich, cum ar zice nemţii! Iubita mea ar spune: băi, dar voi nu sunteţi în stare să faceţi un meci normal??? Frumuseţe, nu ştiu ce să zic, i-am răspuns de-atâtea ori.

Fraţilor, fortăreaţa München n-a căzut! Dan, my brother, a prevăzut finalul. A zis 3:1 pentru noi, după 1:0 pentru ei. A ieşit „doar” 2:1, dar cum a ieşit! Nici n-am urmărit toată faza de la golul victoriei, preocupat fiind să privesc un colţ de tavan şi să-l înjur pe Gomez, care părea că s-a aruncat în gura lupului. Când l-am văzut pe Olici la minge, în centrul careului, am început să urlu „Dă-o, dă-o!”, şi am căzut în genunchi când mingea a zguduit plasa porţii lui Van der Sar.

L-am pupat pe obraz pe Dan, my brother in arms. Returul se joacă. Avem şanse egale. FC Bayern München a dovedit încă o dată că e echipă. De mediocrii, poate, dar echipă. Vorba lui Sir Alex: „Uneori, pentru unii joacă istoria”. Şi încă una de la Dan: în 1999 am deschis noi scorul devreme şi am avut apoi două bare. Cum s-a terminat atunci? Nici nu mai are rost să vă întreb: vicerversa, vorba lui Birlic, viceversa. Ghinionul şi-a plătit datoriile în seara asta.

Reclame

6 comentarii la “Brothers in arms

  1. MINUNAT, FANTASTIC, EPIC! vielen dank GOTT! ..Un rezultat la fel de urias ca si cel cu Juve, intr-un moment greu. Vor capata foarte multa incredere. Si chiar daca Utd. este favorita, eu zic ca avem o sansa buna.

    P.s. Dap, atmosfera a fost fabuloasa. In minutul 70, chiar daca eram condusi, au fost incurajati ca si cum am fi fost in avantaj.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s