Punctele, cea mai mică pierdere

Eşecul propriu-zis în faţa lui VfB Stuttgart (1:2) şi consecinţa sa imediată, pierderea primului loc în campionat, m-au lăsat mai rece decât ar fi trebuit, probabil, să mă lase. Pe mine mă preocupă altceva.

Am mai spus-o: în gramatica fotbalului contează adverbul de mod. Este important unde (pe ce post) şi când joci, dar esenţial este cum o faci. Or, în ultima vreme, evoluţiile noastre au putut fi prea rar caracterizate prin bine, inventiv, cursiv, eficient şi alte asemenea adverbe încărcate de conotaţii pozitive. Suferim evident la nivel individual şi colectiv. În plus, avem şi ghinion: Stuttgart a egalat înainte de pauză printr-o minge deviată de umărul lui Badstuber, iar Robben, de departe omul nostru numărul 1, s-a accidentat şi şansele de a-l recupera până la meciul cu Manchster United sunt mici.

Sunt dispus să accept, la limită, că înfrângerea de sâmbătă se explică, într-o oarecare măsură, prin oboseala acumulată în cele 120 de minute ale semifinalei de Cupă cu Schalke şi prin lipsa de concentrare a echipei, căreia i-o fi stat mintea mai mult la marele duel de marţi seară. Şi totuşi, criza de formă se vede din avion. Mai avem destule ocazii de a reveni pe primul loc în Bundesliga, dar întrebarea este: jucând aşa, le vom fructifa? Ca să nu mai amintesc de întâlnirea cu Rooney şi ai săi. Fără Schweini, suspendat, şi, în cel mai bun caz, cu Robben incomplet refăcut, ne va fi infernal de greu. Cu toate acestea, sunt sigur de ceva.

Context mai potrivit pentru a ne trezi nici că se putea.

P.S. – Îmi cer scuze pentru faptul că n-am mai postat în ultimele zile, dar a doua jumătate a săptămânii a fost infernal de obositoare. Promit să-mi revin şi ne „reauzim” sigur cel târziu marţi, în ziua marelui meci cu United.  
Reclame

6 comentarii la “Punctele, cea mai mică pierdere

 1. Pentru lipsa de puncte satranse de echipa cat si de suporterilor ei in concursul de pronostricuri o sa dau vina pe incalzirea globala si efectele ei ca sa nu pomenesc de sintagme precum „flacara violet”. Altceva nu am de spus despre acest meci intrucat sambata am fost la pescuit si rezultatul meciului mi-a dat de inteles ca alegerea a fost fantastic de buna.

  Sper ca pana la sfarsitul sezonului van Gaal reuseste sa lege echipa ca sa mai aiba o tura buna ca de la meciul cu Juve pana la anul nou si aceasta sa fie completata de niste transferuri bine gandite si o perioada de pregatire intensiva la vara ca sa putem sa admira anul viitor o echipa cu adevarat de top cand e vorba de stil de joc, eficienta si prezenta pe teren si sa putem spune acesta e adevaratul Bayern care ne lipseste de cativa ani buni incoa.

 2. dubla cu United va arata unde suntem…
  Este punctul culminant al sezonului…primul adversar(din acest an) cu adevarat de 7 stele :D

  Cred ca putem castiga si putem merge mai departe, insa, la fel, cred ca ne va costa meciul cu schalke…”not important” deoarece dau un titlu de bundesliga pt o dubla cu manU sau Barca

  Vedem…

 3. Haha… nu o sa scap niciodata de obiceiul asta… vad o problema si o sa mag desc mai intai la posibile solutii fie ele pe termen mai scurt sau mai lung.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s