Restart cu Freiburg

Meciul de mâine cu Freiburg (19:30, DigiSportPlus) oferă ocazia unui nou început, după ce eşecul dulce de la Florenţa a pus capăt invincibilităţii noastre de câteva luni. Scăpaţi cu bine de pe terenul italienilor, jucătorii sunt mai relaxaţi psihic, dar mulţi se resimt fizic.

Contra penultimei clasate vor absenta în mod sigur Ribéry, Mario Gomez, Demichelis (toţi trei accidentaţi), Hamit Altintop (gripat) şi Schweinsteiger (suspendat), cărora li se poate adăuga Van Bommel, incert din cauza unei infecţii nazale. De necazul lui Schweini poate profita ucraineanul Timoşciuk, care are ocazia să joace tot meciul şi să ne demonstreze ce „piesă” este. Noi şanse de a puncta în lupta pentru un loc de titular vor avea inclusiv Olici şi Klose, reduşi cam de multişor la statutul de „eterne rezerve”. Cu toate acestea, victoria este absolut necesară şi la îndemână.

Pronostic: FC Bayern – SC Freiburg 3:1 (Robben, Olici, Klose)

Reclame

11 comentarii la “Restart cu Freiburg

  1. hahaha… un alt meci memorabil, marca Bayern Munchen!! :))

    se cam tot repeta secenariul…echipa castiga doar din valoarea lotului, decat din joc si atitudine. in bundesliga e suficient chiar si atat. in ucl trebe ceva mai mult.

    ingirjorator e butt, care de vreo cateva meciuri pare lipsit de noroc/forma/inspiratie. sincer, nu stiu care dintre ele. :)

    nu mai spun de cine sau ce avem nevoie :), insa unul care sa fie in stare (la inalt nivel) sa duca mingea prin pase sau dribling in treimea adversarului e o prioritate…si ceva fundasi centrali :)))

  2. inca un meci in care am fost aproape zero si urmeaza eplasare la frankfurt, deplasare la S04,acasas cu VfB, deplasare la S04… daca asa o sa jucam si-n astea 4 meciuri urmeaza 3 infrangeri

  3. repriza a-2-a s-a jucat bine, freiburg n-a ajuns la poarta. In prima repriza am fost foarte slabi. Per ansamblu, e bine. Avem nevoie de un jucator tehnic, mobil in centrul apararii. Eu nu l-as mai scoate pe alaba din primul 11, e peste contento sau badsturber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s