Oricare dintre noi poate cina cu Hoeness

Hoeness încearcă să ne mulţumească pe noi, fanii, invitându-ne la masă.

Uli Hoeness şi-a respectat promisiunea făcută suporterilor cotizanţi: pe 13 martie, în ziua partidei cu Freiburg, va invita la masă, la unul dintre restaurantele din Allianz Arena, 10-15 fani ai lui FC Bayern, pe care îi va cadorisi inclusiv cu bilete de intrare la meci.

De acest tratament special poate beneficia, teoretic, oricare dintre noi. Minima condiţie ce trebuie îndeplinită, de vreţi să aveţi şansa unei cine alături de preşedintele nostru, este cea de membru cotizant al clubului. Dacă vă încadraţi în această categorie, veţi primi acasă, înaintea fiecărei etape pe teren propriu din Bundesliga, programul de meci aferent rundei respective. În el va exista un fel de formular pe care îl puteţi completa cu tot felul de întrebări referitoare la FC Bayern, înainte de a-l trimite pe adresa clubului. Dacă problemele ridicate de voi vor stârni interesul lui Uli şi al aghiotanţilor săi, vă puteţi trezi, pe nepusă masă, cu o invitaţie la cină tocmai la München, urmată de vizionarea unui meci la faţa locului.

Iniţiativa lui Hoeness este unicat în prima ligă germană. Preşedintele lui FC Bayern plănuieşte să petreacă 2-3 ore la fiecare masă cu fanii şi să discute cu aceştia despre orice îi trece sau le trece prin cap. În plus, clubul va pune la dispoziţia suporterilor (cotizanţi ori ba) un fel de tel-verde pentru tot felul de chestiuni, la care vor răspunde subordonaţii lui Uli.

Reclame

7 comentarii la “Oricare dintre noi poate cina cu Hoeness

 1. foarte tare idea. uliiii, here i come! :))))

  vlad – habar n-am. m-am uitat odata daca se poate sa fii actionar (deci, ceva mai sus), dar e fff. greu insa dupa oferta asta, merita sa ne interesam! :) sigur e un scor pe masura lui bayern ;)

 2. am dat, intamplator, peste pagina cu actionariatul. Acolo nu apare decat FCB ev si adidas, dar nu si audi. stie cineva de ce? ar o posibilitate sa nu se poata schimba actionariatul in timpul campionatului….

 3. @mada_tm
  Audi nu apare încă pe lista acţionarilor pentru că, deocamdată, nu a cumpărat, efectiv, nici o acţiune. La sfârşitul anului trecut a fost semnat doar acordul de achizionare a acţiunilor, dar la fapte se va trece abia acum, începând din martie.

  @Dan
  Sunt absolut convins că, după o cină cu tine, Hoeness va blestema clipa în care i-a trecut prin cap ideea asta :-)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s