Mai întâi a fost umorul. Astăzi va urma omorul

Bavarezii vor să se joace cu noi după bunul plac, dar nici nu-şi vor da seama când le vom da două. Nu vor reuşi mai mult decât golul de onoare. (Edgar Burkart, vicepreşedintele lui Greuther Fürth)

Departe de mine gândul de a ne considera deja calificaţi în semifinalele Cupei, dar tot n-am putut trata cu seriozitate declaraţia de mai sus. Umorul a fost şi continuă să fie în multe cazuri scutul celor lipsiţi de apărare.

Lăsând gluma la o parte, Greuther Fürth are maxim 5% şanse să ne elimine diseară. Împart restul procentelor între victoria noastră chinuită (un gol, două diferenţă) şi spulberarea adversarilor (de la trei în sus), cu mult mai credit acordat ultimei variante. Nici măcar permutările gândite de Van Gaal în echipă nu le dau oaspeţilor dreptul să spere mai vârtos.

În condiţiile în care lui Schweini şi Robben li s-a ordonat să se odihnească, iar Butt, Van Buyten şi Klose au mici probleme de sănătate, primul „11” ar putea arăta astfel: Rensing – Lahm, Demichelis, Badstuber, Pranjici – Müller, Timoşciuk, Van Bommel, Ribéry – Gomez, Olici. Din câte am citit, Greuther Fürth va alinia garnitura standard, dar ce contează asta?

Pronostic: FC Bayern – Greuther Fürth 4:1 (2xRibéry, Gomez, Olici)

Reclame

17 comentarii la “Mai întâi a fost umorul. Astăzi va urma omorul

  1. la golul de 1-1 din nou Micho a fsot varza si Rensing era iesit departe de poarta
    la pauza suntem varza avem posisie cred ca 70% dar nu a fost folosita decat pt apse intre fundasi care nu combina cu nimeni… aproape toata prima repriza nu s-a desfasurat decat in jumatatea bavareza… de ex in minutul 35 era 5-1 suturi la poarta pt cei de la Furth

  2. Băi, deci nu-mi vine să cred cât de prost jucăm, mai ales în apărare. Ai dreptate, Vlad, Demichelis nu a arătat deloc bine în prima repriză. Altul care m-a dezamăgit crunt până acum este Timoşciuk. Dacă nu schimbăm ceva serios după pauză, vom avea o seară tare amărâtă.

  3. Cataline, si daca pierdem, dintre cele 3 competitii prefer sa fie in cupa si sa invatam ceva din asta pt ca meciul cu BVB o sa fie pe acelasi station in aceleasi conditii meteo si de pressing asa incat sa castigam acolo.

    Iar o faza super haioasa e atitudinea lui Lahm care ia mingea si in loc s-o dea mai departe la Ribery paseaza la fundasi…. si asta cred ca s-a intamplat de vro 10-15 ori cel putin.

    In loc de Lell si Timo mai bine-i vedeam pe Diego Contento si Mehmet Ekici asu chiar si pe Pranjic cu Altintop….. at despre Micho e varza de destule meciuri incoa si sper sa scapam de el definitiv la vara…. si cine stie poate-l vedem pe Breno sau Hummels

  4. Ce pot să zic? Bine că ne-am calificat şi… cam atât. Probabil că Ribery a fost înlocuit pentru că scorul ne era clar favorabil şi francezul s-ar fi putut accidenta sau poate că încă nu rezistă un meci întreg, altă explicaţie nu prea văd. A, şi încă ceva: cum, necum, a ieşit chiar mai bine decât pronosticasem, ca diferenţă de goluri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s