Îl bănuiesc pe Lell că este unul dintre noi

Perioada transferurilor de iarnă s-a încheiat ieri şi prima mea reacţie a fost să mă întreb cum de-a supravieţuit Lell epurărilor comandate de Van Gaal. Trecându-mi uluiala, a trebuit să admit că rămânerea fundaşului în lot reprezintă o surpriză doar pe jumătate.

Cine ar fi părăsit de bună-voie un loc de muncă foarte bine plătit, în condiţiile în care şeful i-ar fi spus că nu-l dă afară, dar că nici nu se mai foloseşte de serviciile lui? După evoluţiile foarte proaste de anul trecut, Christian pare împăcat cu soarta. A bifa un singur meci în acest sezon, şi acela pentru formaţia secundă, preferând să rămână şi să fie la număr, decât să plece în altă parte. De fapt, unde să se ducă? Oferte acceptabile n-a prea primit, iar când un club englez l-a căutat – ghinion! – avea telefonul închis. Pentru că FC Bayern nu-i poate face vânt pe uşă, Lell s-a comportat cât se poate de normal. Instalat comod pe canapea pe banca de rezerve, s-a pus pe aşteptat şi numărat. Pe aşteptatul unei şanse de-a juca şi pe număratul zilelor rămase până la finalul contractului şi al banilor din cont. 

Cinstit, acum: câţi dintre noi ar fi făcut altfel?   

Împrumutaţi până la vară: Braafheid (Celtic Glasgow), Sosa (Estudiantes), Toni (AS Roma), Ottl (FC Nürnberg), Breno (FC Nürnberg).

Cedat definitiv: Baumjohann (Schalke 04)

Aduşi de la FC Bayern II: Contento şi Ekici

Reclame

6 comentarii la “Îl bănuiesc pe Lell că este unul dintre noi

  1. Probabil o sa-l vedem pe Lell, alaturi de Rensing, prinzand deprinderi de Guitar Hero in formatia lui Gorlitz inca un an pana le expira definitv contractele… in schimb, sunt curios ce o sa iasa cu Sosa, Ottl si Breno mai ales ca dupa revenirea lui Kroos, a fundasului Contento si probabil a unui portar adevarat in vara nici unu nu o sa aiba ce sa caute in lot.

    Asa incat, banuiesc ca la vara o sa avem urmatoarea lista de turisti la echipa daca nu-i plasam pe undeva definitiv: Rensing, Lell, Breno, Gorlitz, Ottl si Sosa atat timp cat, parca, nici unuia nu-i expira contractul la vara.

  2. Ar mai fi si un alt mod de a pune problema… in locul lui as fi cautat sa-mi reziliez contractul de buna voie cu bayern… pentru ca el nu este nici pe departe unul din cei mai bine platiti jucatori ai echipei… si sa-si caute echipa in alta parte… faptul ca a jucat la bayern este un mare + in cartea sa de vizita astfel ca ar fi destule cluburi care sa-l oferteze… si venind gratis salariul n-ar fi fost rau… cu cat sta mai mult pe tusa cu atat ii scade cota (perioada cand inca mai evolua cat de cat la munchen se indeparteaza din ce in ce mai mult)

  3. @ alex – nimeni nu-i mai da salariu pe care-l are acum la Bayern asa ca ma indoiesc ca face prostia sa plece ma irepede decat ii expira contractul, cel mult sa-l convinga Nerlinger ca-i da banii si inca sa inchida cu acordu partilor si asa sa-si caute altceva

  4. de acord, catalin dar peste 1 an cand ii expira crezi ca va primi mai mult?… nu… va primi si mai putin (atat bani cat si numar de oferte) pentru ca practic a stat pe tusa o foarte lunga perioada

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s