Ce argumente putem invoca pe Delle Alpi?

Tradiţia rezultatelor anterioare cu Juventus? Nici nu poate fi vorba de aşa ceva. Ribéry? Nu joacă. Forma de moment? Nu m-aş baza pe asta. Forma adversarilor? Lasă de dorit, dar repet: nici noi nu excelăm. Şi totuşi, eu sunt optimist şi cred că vom câştiga. Am o singură problemă: încă nu ştiu cum o vom face.

Reclame

14 comentarii la “Ce argumente putem invoca pe Delle Alpi?

 1. Reteta pe care o vad eu castigatoare vine cu 15 min de fugit ca nebunii la start la pressing pe adversar si un tavalug nebun din care sa iasa 2 goluri ca la final sa tinem greu de un 2-1 ce ne-ar califica :D

 2. Dăruirea era o condiţie subînţeleasă, fără ea n-am avea nici o şansă. Dar de ce doar „un gram de noroc”? Împotriva italienilor, celebri şi ei la capitolul ăsta, un gram nu mă mulţumeşte. Vreau o basculantă de bulan!

 3. Mi-am schimbat turele la job ca sa vad Bayern pe Delle Alpi. Sper ca n-am facut-o degeaba. Vreau sa vad un Bayern ofensiv si plin de sange rece. Altfel, n-aveti sanse. Te dezechipezi la pauza daca e 0-0?

 4. Din partea unui interist… multa bafta! :D Sper sa-mi faceti o bucurie. Si daca vrei neaparat un argument, tine cont ca rube este inconstanta in acest sezon. Victoria cu Inter le-a facut bine, mai ales la moral, dar anul asta s-a intamplat rar sa lege mai multe meciuri reusite :)

 5. @Marius
  Să mă dezechipez? Niciodată! Wir sind die Bayern, die rot-weissen Bayern… Ai uitat?

  @Ionut
  Mulţumim pentru susţinere. Se vede cu ochiul liber că Juve e inconstantă; din păcate, nici noi nu suntem altfel la capitolul ăsta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s