Mai bine acum decât marţea viitoare

Ok, aşa e, am jucat ca de obicei, adică prost, dar… Dacă tot nu avem constanţă, prefer ca Badstuber să doarmă în post şi să-şi scoată adversarii din ofsaid astăzi, nu la Torino. Lahm să centreze aiurea cu Gladbach (2:1), nu cu Juve. Schweini să bată-n zid acum şi s-o dea în aţe marţi.

Thomas Müller să-şi regăsească cadenţa contra italienilor, Van Bommel să reuşească acolo un tackling curat şi decisiv, Robben să-şi recapete viteza pe Delle Alpi, Olici să are cu folos pe ogorul italienilor. Pe scurt: să le iasă tuturor ce nu le-a ieşit în seara asta.

Ce-mi doresc să nu se schimbe la Torino: prestaţia bună a lui Butt şi momentul de inspiraţie care a născut golul lui Gomez.

Reclame

7 comentarii la “Mai bine acum decât marţea viitoare

  1. Sa urmarim pe Juve deseara contra lui Inter si sa speram k o sa-i prindem un pic mai obositzi decat la Munchen cand trebuia sa-i spulberam prin magistrala scaritza a lui Ribery .
    Eu sper k norocul care la avut Juve pe Allianz Arena sa-l avem noi acum si il loc sa ne iasa o executzie mondiala sa castigam printr-o gafa a lui Bufon :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s