Görlitz a dat-o pe rock

Dacă la fotbal nu-i merge aşa cum şi-ar dori, Andreas Görlitz are mai mult succes ca muzician. Pe 23 noiembrie a fost lansat oficial „At Home”, albumul de debut al formaţiei Room 77, al cărei membru fondator este.

Totul a început pe 3 noiembrie 2004, în seara meciului FC Bayern – Juventus din Liga Campionilor. Fundaşul nostru a suferit atunci o accidentare urâtă, care l-a ţinut pe bară aproape doi ani. Pentru a nu se plictisi şi pentru a evita depresia, Andy s-a apucat să ia lecţii de chitară şi puţin mai târziu i-a propus fratelui, mai degrabă în joacă, să înfiinţeze o trupă. Gluma s-a transformat rapid într-o treabă serioasă şi uite aşa a apărut Room 77, o formaţie de „rock în stil cu propriu”, cu site oficial şi tot tacâmul, ale cărei melodii sunt difuzate, mai nou, inclusiv pe Allianz Arena, înaintea partidelor.

Încă ceva: pentru că n-am găsit deocamdată pe youtube o înregistrare de calitate cât de cât acceptabilă cu o piesă proprie, am postat un video în care Görlitz şi ai lui au adaptat întrucâtva o melodie Placebo – „Slave to the Wage”.

Reclame

2 comentarii la “Görlitz a dat-o pe rock

  1. Pingback: Görlitz și momentul său de glorie « FC Bayern pe româneşte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s