Duhneşte a neuroni prăjiţi în uleiul neputinţei

Ceva nasol stă să se întâmple. Meciul de mâine e degeaba, nu are ce să mai salveze. Nu cred că o victorie va avea efect calmant. Suporterii, conducătorii, jucătorii şi antrenorii sunt doagele aceluiaşi butoi burduşit cu pulbere.

Fanii de vreme bună huiduie, banca tehnică se sprijină periculos de zidul tot mai fragil al susţinerii conducerii, Lahm îşi critică direct şefii şi coechipierii, Toni declară încheiată relaţia cu Van Gaal, acesta continuă să-i rotească ameţitor pe titulari, iar Ribéry şi Robben lipsesc de-o veşnicie.

Haifa nu poate fi medicament, nici rezultatul favorabil la Bordeaux. Frustrarea generală este egala optimismului manifestat la începutul sezonului. Avem nevoie de cineva pe eşafod.  Duhneşte a neuroni prăjiţi în uleiul neputinţei.

Pronostichez, apocaliptic, victorie cu Maccabi, dezastru la Bordeaux şi-un cap tăiat de antrenor.

Reclame

11 comentarii la “Duhneşte a neuroni prăjiţi în uleiul neputinţei

 1. Catalin a inceput sa fie un pic realist si a renuntzat la optimismul dus la extrem …..deci de aici trebuie sa ne dam seama k suntem in kkt pana la gat . dak si cei mai optimisti suporteri incep sa vada un pic spre negru viitorul este o problema extrem de grava !

 2. Gresesti, Gorjene. In ceea ce ma priveste, am ramas aproape la fel de optimist, numai ca nu pot influenta eu lucrurile, nu pot decide nimic. Daca ar fi dupa mine, l-as mai pasui sigur pe Van Gaal. Postul reflecta mai degraba situatia actuala, asa cum o percep eu, de la mii de kilometri distanta. Pana la urma, s-ar putea sa ma inshel si lucrurile sa nu se sfarseasca dupa cum am pronosticat aici.

 3. Daca tot e de pronosticat apocalipsa eu zic sa incerci ceva de genu: egal sau infrangere cu Haifa, cafteala luata la Torino, eliminare din cupa, campionat terminat pe 8 si prelungiri de contracte pt jucatori ca Lell, Rensing si Ottl in timp ce Toni si Ribery pleaca la vara.

  Van Gaal a esuat ca strategist pt ca asa ceva lipseste cu desavarsire din joc dar nu-i pot reprosa mai mult pentru ca nu are un lot cu care sa faca mare lucru. Ribery nu joaca, robben e mai tot timpul accidentat iar restul sunt departe de tot ca valuare de cele 2 vedete. In conditiile astea cred ca pe oricine am avea in atac nu ar conta cat timp nu are cine sa-i ajute de la mijloc.

 4. Cataline, iti mai amintesti cand radeai de propunerea mea cu Dan petrescu antrenot? Am sa ridic miza: ce zici de petrescu antrenor si MM manager la Bayern? Asta si unde Unirea e pe cu totu alte pozitii fata de bayern in UCL la momentu asta :D

 5. Continui sa cred ce glumesti. Dan Petrescu dovedeste de la meci la meci ca e un foarte bun antrenor, dar e inca necopt pentru o echipa mare, unde suporterii nu accepta ca favoritii lor sa fie dominati copios, cu o posesie de 70% pentru adversar, chiar daca inving. Sa fim seriosi!

 6. Inclin sa cred ca la ora asta nu conteaza ca dominam sau suntem dominati cat Bayern e situata pe un „onorant” loc 7 in Bundesliga si pe punctu de a spune adios la UCL in timp ce unirea, si asa cu o posesie de 30% are deja mai mult puncte si e foarte probabil sa treaca de grupe.

 7. Am fost la meci, Sevilla a fost 2 clase peste Unirea si totusi a pierdut. Nici eu nu-l vad pe Petrescu la Bayern! Eu inclin sa cred ca va fi demis la finalul sezonului.

 8. Eu inclin sa cred ca ai baut, Marius :-). Cum sa fie demis Petrescu? La ce a realizat la Urziceni, aia ar trebui sa-i faca statuie. Ca inca nu e copt pentru o mare echipa, asta e cu totul altceva, dar jos palaria pentru rezultatele obtinute cu Unirea.

 9. Baui un pic de tzuica inainte de masa :) Van Gaal va fi demis la finalul sezonului, nu Dan Petrescu. Dantiano are nevoie de o noua provocare la finalul acestui sezon, ii trebuie un campionat puternic sa se maturizeze pana la capat ca antrenor. Aici a castigat titlul, pe plan european are un nume cat de cat, ii lipseste o echipa mare in CV ca sa devina un antrenor mare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s