A murit Robert Enke

UPDATE 5 (23:00). „Pot confirma că a fost sinucidere. Robert şi-a luat viaţa cu puţin timp înaintea orei 19:00. Despre orice alte detalii vom vorbi mâine, în cadrul unei conferinţe de presă”, a afirmat prietenul şi impresarul lui Enke, Jörg Neblung.

UPDATE 4 (22:50). Înaintea îmbolnăvirii, Enke era creditat de către jurnaliştii şi oamenii de fotbal germani cu prima şansă la titularizarea în poarta Mannschaft-ului, la Mondialul din 2010. În altă ordine de idei, site-ul Bild n-a mai funcţionat sau a făcut-o greoi de la ora 22:00, momentul postării ştirii, şi până în urmă cu câteva minute.

UPDATE 3 (22:35). „Omul se gândeşte la multe nenorociri, dar nu şi la aşa ceva. Suntem şocaţi! Sunt convins că moartea lui Enke nu are nimic de-a face cu fotbalul, chiar dacă Robert era o persoană labilă”, a declarat Martin Kind, preşedintele lui Hannover 96. În jurul orei 23:30, acesta va avea o intervenţie telefonică pe această temă la postul de televiziune DSF.

UPDATE 2 (22:30). Enke nu mai jucase în ultima vreme din cauza unei afecţiuni intestinale rare, care îl obligase şi în trecut la pauze forţate. Portarul lui Hannover 96 era tatăl unei fetiţe adoptate, în vârstă de opt luni. Primul copil al lui şi al soţiei sale, Teresa, tot o fetiţă, murise în 2006, la vârsta de doi ani, din cauza unei afecţiuni a inimii.

UPDATE 1 (22:20). Enke traversa un pasaj pietonal peste calea ferată în localitatea Neustadt am Rübenberge şi s-ar fi aruncat în gol în faţa unui tren, potrivit ultimei ipoteze lansate de oamenii legii.

Robert Enke, portarul de 32 de ani al lui Hannover 96, internaţional german şi unul dintre jucătorii aflaţi pe radarul lui FC Bayern, a murit în această seară. Din primele cercetări, poliţia nu exclude varianta sinuciderii. Dumnezeu să-l odihnească! Revin cu amănunte.

Reclame

5 comentarii la “A murit Robert Enke

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s