Aşteptări înşelate, depăşite sau împlinite?

Sfertul academic s-a dus. S-au disputat nouă etape, adică mai mult de 25% din actualul sezon de Bundesliga. Timp suficient pentru a ne fi format o idee despre evoluţia echipei. Vă rog să votaţi jocul de până acum, nu locul din clasament.

Reclame

6 comentarii la “Aşteptări înşelate, depăşite sau împlinite?

 1. Nu doar ca nu ne prezentam nici pe departe asa cum trebuia, dar Breno ne ameninta cu plecarea la iarna si pierdem din jucatorii de viitor in loc sa scapam de Ottl, Lell, Rensing, Sosa sau Gorlitz,

  Cat despre alte asteptari, dupa eroare cu asezarile fanteziste in teren ale lui Klinsi nu am fost in stare sa ne tinem de una buna (4-4-2 in romb lasat de Hitzfeld) sau macar de un alt clasic (4-3-3 cu 3 atacanti adevarati) si am incercat un 4-3-3 cu cei mai buni jucatori de banda jucati ca atacanti.

  Avem un atac, in cel mai bun caz, anemic pentru ca nu are suportul jucatorilor de banda. Ii vreau pe Robben si Ribery pe flancuri la mijloc unde le e locul combinand cu Muller ca atacant ofensiv.

 2. Sa inteleg ca iti pierzi increderea in Van Gaal? In ceea ce-l priveste pe Breno, Hoeness a spus-o foarte clar: e posibil sa-l imprumutam in iarna, dar in nici un caz sa-l cedam definitiv. In cazul celorlalti jucatori amintiti de tine uiti legea esentiala a economiei, cea referitoare la cerere si oferta. Cum sa scapi de un fotbalist, daca nu ai oferte (multumitoare) pentru el? Nu poti sa-l arunci pur si simplu la tomberon, totusi.

 3. Cu putin noroc scapam de ei la vara cand le expira contractele. Si zic cu pitin noroc pentru ca is sanse sa ne dam cu ciocanu peste degete si sa le prelungim noi contractele. :D

 4. ideea e sa aducem alti jucatori, nu sa tinem de ce avem pentru ca n-am realizat nimic cu astia, eu zic ca breno poate pleca daca n-a confirmat pana acum. Cand confirma, la 30 ani? Deacord cu vlad in privinta Ottl, Lell, Rensing, Sosa sau Gorlitz, la care as adauga pe breno si van bommel, poate si demichelis(daca aducem ceva mai bun)

 5. evident ca e mai prost decat asteptarile. doar sunt fan cu vechime :)))) [defapt, si voturile de pana acum o arata…]
  pe de alta parte, cine stie?! poate ne taram asa pana in iarna si de acolo se mai regleaza treaba.
  apropo, meciul de liga e pe boom. eventual daca stiti ceva streamuri de calitate sau vreun cod de boom :D

 6. @Vlad
  Contractele lui Ottl, Lell şi Sosa nu expiră la vară, ci în 2011. Aşa că s-ar putea să ai nevoie de ceva mai multă răbdare pănă să-i vezi plecaţi.

  @Alin
  Nu sunt avocatul lui Breno, dar brazilianul a jucat la prima echipă marţea şi primăvara. I-aş acorda câteva meciuri consecutive înainte de a decide dacă merită păstrat ori ba.

  @Tm
  Spre binele nostru, sper ca treaba să se regleze mai repede decât eşti tu dispus să aştepţi. În general, când nu există varianta televizorului, eu urmăresc meciurile pe unul din stream-urile de pe myp2p.eu. E adevărat că în ultima vreme îmi cam fac un car de draci, dar altă soluţie nu prea am. Cu un cod de Boom nu te pot ajuta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s