Ce are cel ce n-are?

O dată se opune transversala, a doua oară un coechipier. Câteodată ne lipseşte norocul, altădată sângele rece, uneori inteligenţa. E aproape deprimant. (Schweinsteiger, după 0:0 cu FC Köln)

N-avem aia, aia şi aia. Ok. Dar de avut, avem ceva?

Reclame

7 comentarii la “Ce are cel ce n-are?

  1. In locu lui Schweini nu as sari in fata sa aduc liste cu ce nu are echipa tinand cont ca el nu a iesit in evidenta cu mai nimic la club de vro 4 ani incoa si daca nu l-am avea pe teren nu i s-ar simti lipsa.

  2. Is de acord cu Grojanu, tot ce avem is e un „onorant” loc 8 departe de orice competitie europeana si, deja, la 8 puncte distanta de cele 2 echipe cu 20 de puncte din fruntea clasamentului.

  3. Aveti jucatori f buni, antrenor competent, conducere serioasa. E suficient pentru a cucerii trofee.
    Din declaratia lui Basti putem observa ca jucatorii nu sunt linistiti, ca isi doresc cu orice pret o victorie, ca isi doresc sa marcheze. Eu cred ca au nevoie de incredere si de liniste transmisa de pe banca tehnica. Cu timpul totul va reveni la normal.

  4. Mai greu e sa gasesti vinovatul… De aici putem scoate conducerea… superjucatori a adus… antrenor mare a adus… Antrenorul a incercat sa construiasca o echipa ofensiva… jucatorii alearga si se vede ca vor… si totusi… locul 8… cu 12 puncte… la 8 puncte de lider… ink sper ca e vorba de neadaptarea jucatorilor la cerintele lui van gaal…. altfel nu-mi pot explica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s