Arrivederci Luca

Inca nu e nimic stabilit, dar cred ca sansele depasesc 90% ca sa-l pierdem definitiv pe carismaticul italian. Nemtii de la Bild il citeaza pe italian si se pare ca e suparat bine pe atitudinea lui van Gaal in ceea ce-l priveste si  se simte umilit.

Toni e citat ca spunand urmatoarele: „antrenorul mi-a spus: poti sa joci in echipa doar daca ai 90 de minute de joc in picoare. Vrea sa joc din nou in liga a 3a dar nu credca voi face acest lucru din nou. Sunt in forma si ma deranjeaza faptul ca nu voi juca cu Juve. Mi-ar place sa joc contra colegilor mei de la nationala.”

Raspunsul olandezului a fost scurt si elocvent: „Jucatorii cred in totdeauna ca sunt in forma, dar eu decit acest lucru si nu ei. De asemenea, mai am inca 4 atacanti.”

Reclame

9 comentarii la “Arrivederci Luca

  1. In disputa asta eu ii tin partea lui Van Gaal, chiar daca il inteleg si pe Toni. Nu spun ca italianul nu are si el dreptatea lui, dar de asta exista un antrenor: ca sa decida cine, cand, cat si cum joaca. Van Gaal are painea si cutitul si tot el va fi laudat sau criticat la finalul sezonului, in functie de rezultate. Nu-l vreau plecat pe Toni, sper doar sa mai aiba nitica rabdare.

  2. Catalin. pe cat de mult tin la clubul asta si indiferent de cat de fatalist ai zice ca sunt, sper sa nu-l joace pe Toni si sa intre n ultimele etape din tur si sa marcheze pe banda ca sa plece sa ne lase cu buza unflata sa-i arate lui van Gaal cat de important e un atacant adevarat de careu.

  3. @Gorjanu
    Pui greşit problema. Încăpăţânarea lui Van Gaal nu este o dovadă de ambiţie pură şi gratuită în privinţa italianului. Antrenorul are nişte principii de la care nu se abate. A spus că-l va folosi pe Toni numai după ce acesta va juca un meci întreg la amatori, pentru a demonstra că este pus la punct sută la sută fizic. În locul lui Toni aş face-o şi pe asta, pentru că ulterior mi-ar fi mai la îndemână să mă declar nemulţumit.

  4. La numarul de goluri pe care le are marcate pt Bayern si ineficienta din ultimele meciuri a atacantilor de la prima echipa cred ca are dreptul sa nu accepte mai mult de 2 meciuri in liga a 3a.

  5. Ce argumentatie precara ai, Vlad! Sa presupunem ca Toni n-ar fi facut aceasta declaratie acum, ci saptamana viitoare, dupa ce juca si al treilea meci la echipa a doua. Banuiesc ca n-ai fi avut nici o problema sa inlocuiesti cifra 2 cu cifra 3 in comentariul de mai sus. Asa-i?

  6. Una e sa il pui sa joace un meci la echipa a 2a ca nu ai unde sa-l bagi, dar dupa ce a jucat in cupa il pui sa mai joace odata in liga a 3a si acum ii ceri sa continue la echipa a 2a pana e jucat 90 de minute de Scholl ? Mi se pare cat se poate de jignitor pt italian modul in care e pusa problema mai ales ca a jucat deja o repriza cu prima echipa si probabil ar fi jucat tot meciul daca era bagat de la inceput.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s